Elhányta magát Alec Baldwin, miután megölte az operatőrt - itt vannak a baleset utáni első képek

The Hamptons International Film Festival's  SummerDocs Screening Of "Chef Flynn" Hosted By Alec Baldwin GettyImageRank3
Alec Baldwin
Vágólapra másolva!
Láthatóan megviselte Alec Baldwint az új-mexikói forgatáson történt baleset, amikor egy kellékfegyverrel lőtt és eltalált két embert. Az operatőr meghalt, a rendezőt kórházba szállították. 
Vágólapra másolva!

Előkerült az első kép Alec Baldwinról az új-mexikói forgatáson történt tragikus baleset után - írja a Blikk.

A képen a színész egy út mellett áll magába roskadva,

a felvételek alapján láthatóan megviselte az eset.

Sírva fakadt a seriff irodája előtt

A 68 éves színész egy Santa Fé-i forgatáson használt kellékfegyverrel lőtt, és eltalált két embert.

A 42 éves Halyna Hutchins operatőr halálos sebet kapott, a 48 éves Joel Souza rendezőt pedig kórházba kellett szállítani.

A hatóságok szerint a történtek vizsgálata még zajlik, a forgatási munkálatokat megszakították. Juan Rios, a seriff szóvivője szerint egyebek között azt vizsgálják, milyen lőszerrel volt megtöltve a kellékfegyver.

A halálos baleset helyszíne 2021. október 21-én, miután Alec Baldwin amerikai színész egy kellékfegyverrel agyonlőtte a vezetőoperatőrt, a rendezőt pedig megsebesítette az új-mexikói Santa Fe közelében, a Bonanza Creek ranchon tartott filmforgatáson. A westernfilmnek a színész főszereplője és producere volt Forrás: MTI/AP/Santa Fe New Mexican/Luis Sanchez-Saturno

Baldwint nagyon megrázta az eset, zokogva omlott össze a történtek után. A helyi lapok szerint Baldwint sírva fakadva látták a helyi seriff irodája előtt, és olyan fotó is napvilágot látott, ahol az út szélén áll, görnyedve a rosszulléttől, miután tudatosultak benne a történtek.

A baleset csütörtökön történt a Rust című westernfilm forgatásán az új-mexikói Bonanza Creek farmon. Baldwin játssza a főszerepet a fimben, amelynek egyben producere is. A rendezést Joel Souza vállalta.