Testőr nélkül sétál esténként Budapesten Mel Gibson. Az Oscar- és Golden Globe-díjas színész a John Wick-filmek előzménysorozatának, a The Continentalnak a forgatása miatt van a fővárosban.

A Blikk szerint Mel Gibson főként a Bazilika környékén töltötte az estéit, de még csak néhány napja tartózkodik a fővárosban, ahova a John Wick-filmek előzménysorozatának, a The Continentalnak a forgatása érkezett. A Blikk olvasója a Kollázsban futott össze vele szerda este, ahova vacsorázni tért be a sztár egy barátjával. 

Nem sokkal utánunk érkeztek, majd pont a mi asztalunk mellé ültették le. Bár próbálta meghúzni magát, nagy feltűnést keltett pusztán a jelenlétével. Volt, aki próbált fotót kérni tőle, de illedelmesen visszautasította. Nem időztek ott sokáig, megvacsoráztak, majd gyalog távoztak, se autó, se testőrök nem várták kint – mesélte.

Másnap este egy steakre ugrott be a Sas utcába. 

Nagyon jól sikerült az este, reméljük, Mel Gibson úr is így érezte. Aznap szóltak nekünk, hogy egy sztár fog nálunk vendégeskedni, de csak akkor szembesültünk vele, kiről is van szó, amikor betoppant. Mint a legtöbb csillag, ő is távolságtartó, de roppant kedves volt  – árulta el a Blikknek Perényi Gyöngyi, a Prime Steakhouse tulajdonosa. Vacsorázott már náluk Harrison Ford, Jason Momoa, Melissa McCarthy, Ronaldinho és Tom Hanks is. Mint a tulajdonos elárulta, utóbbi és Gibson volt, aki ráállt egy, a stábbal közös fotóra. 

Amerikai rib eye staket fogyasztott zöld körettel, és – ami eltért a megszokottól – tormát kért hozzá. Végig úriemberként viselkedett, nem maradtak sokáig, a végén megköszönte a kiszolgálást, majd egy közös képhez is összeállt a személyzettel  – mesélte a tulaj, akitől azt is megtudtuk, hogy a színész nem fogyasztott alkoholt és a borravalónál is úriember volt.