Hollywoodi sikerfilmek több mint ezer ereklyéjét árverezik el Los Angelesben. A gigantikus méretű aukción licitálni lehet például John Travoltának a Ponyvaregény-ben viselt fekete öltönyére, a Patrick Swayze által a Holtpont-ban használt szörfdeszkára és a Star Wars I. - Baljós árnyak című filmben Liam Neeson által forgatott fénykardra.

A Batman, a Vissza a jövőbe, Harry Potter, James Bond és a Trónok harca vagy Marilyn Monroe, Bruce Willis és Keanu Reeves rajongói több mint 1200 ikonikus tárgyhoz juthatnak hozzá csütörtökön és pénteken a Julien's Auctions aukciósház árverésén Beverly Hillsben. Az egyik legkeresettebb tárgy a szervezők szerint Travolta Perry Ellis tervezte öltönye és Liam Neeson fénykardja lehet, mindkét tárgy árát előzetesen 20-40 ezer dollárra (6,4-12,8 millió forintra) becsülik. Hasonlóképpen nagy érdeklődésre tarthat majd számot Bruce Lee (vagyis az őt helyettesítő kaszkadőr) híres sárga kezeslábasa a Halálos játszma című filmből vagy fekete nuncsakuja. 


Az Arnold Schwarzenegger által a Terminátor2 című filmben viselt motorosdzseki és bőrnadrág árát 20-30 ezer dollárra becsülik.
Licitálni lehet a Harry Potter-filmekben használt varázspálcákra, valamint olyan álfegyverekre, amelyekkel például Bruce Willis harcolt John McClane-ként a Die Hard-sagában. Egy, a Trónok harcá-ban feltűnt obszidián tőrt is eladásra kínálnak, a becsült ára 3-5 ezer dollár (1-1,6 millió forint). Legendás színészek személyes tárgyaira is licitálhatnak a rajongók, például Marilyn Monroe egy kézzel írt versére vagy Elizabeth Taylor és Doris Day ruháira.