Nicolas Cage játssza Drakulát a készülő hollywoodi filmben

Embrasse-moi vampire Vampyr Horizontal
Embrasse-moi vampire Vampire's kiss 1989 Réal. : Robert Bierman Nicolas Cage. COLLECTION CHRISTOPHEL © Magellan Pictures /Hemdale (Photo by Magellan Pictures /Hemdale / Collection Christophel / Collection ChristopheL via AFP)
Vágólapra másolva!
Nicolas Cage alakítja Drakulát a Universal stúdió Renfield című filmjében, amelynek címszerepét Nicholas Hoult kapta.
Vágólapra másolva!

A Chris McKay (A holnap háborúja) rendezésében készülő szörnyfilm producerei között van a rendezőn kívül Robert Kirkman, David Alpert, Bryan Furst és Sean Furst, McKay produkciós társa, Samantha Nisenboim pedig executive producerként dolgozik majd a The Hollywood Reporter cikke szerint.

Renfield karaktere Bram Stoker 1897-es Drakula című regényéből származik.

Egy elmegyógyintézet betege, aki abban a tévhitben él, hogy ha vért iszik, halhatatlanná válik. Drakula rovarokkal és patkányokkal eteti őt, és az örök élettel kecsegteti.

A vámpír csókja Forrás: Collection ChristopheL via AFP/© Magellan Pictures /Hemdale/Magellan Pictures /Hemdale


A film részleteit egyelőre nem osztották meg a nyilvánossággal, de komikus hangvételű, modern kori kalandtörténetként írták le. A forgatókönyvet Ryan Ridley írta a képregényíró Kirkman eredeti ötletéből.

Cage, aki a kilencvenes évek egyik legnagyobb filmsztárja volt, 2011-ben szerepelt utoljára nagy hollywoodi stúdió filmjében, A szellemlovas 2. - A bosszú ereje című akciófilmben, azóta független produkciókban láthatta a közönség.


A színész 1989-ben A vámpír csókja című kultfilmben már belekóstolt a vámpírfilmek világába.