Benedict Cumberbatchnak többé nincs szüksége alvásra

Premiere Of Showtime's "Patrick Melrose" - Red Carpet GettyImageRank1 HORIZONTAL USA California City Of Los Angeles Television Show Premiere Event Photography Arts Culture and Entertainment Showtime Attending Celebrities Linwood Dunn Theater Benedict Cumb
LOS ANGELES, CA - APRIL 25: Benedict Cumberbatch attends the premiere of Showtime's 'Patrick Melrose' at Linwood Dunn Theater on April 25, 2018 in Los Angeles, California. Rich Fury/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Az Oscar- és BAFTA-díjas Laura Dern, a Hang nélkül sztárja, Noah Jupe és az Oscar-jelölt Benedict Cumberbatch egy családot alakít Justin Kurzel Morning (Reggel) című sci-fijében.
Vágólapra másolva!

A deadline.com cikke szerint a film a közeli jövőben játszódik, amikor egy pirula segítségével már nincs szükségük alvásra az embereknek, és egy mesterséges nap biztosítja, hogy ne is legyen éjszaka.

Benedict Cumberbatch Forrás: AFP/2018 Getty Images/Rich Fury


A Morning forgatókönyvírója Sam Steiner. A forgatókönyvet Cumberbatch és Adam Ackland SunnyMarch produkciós cége szerezte meg.

Cumberbatch, aki legutóbb Jane Campion A kutya karmai között című filmjében szerepelt, a film executive producere is lesz Dernnel és Jayme Lemonsszel együtt.


Kurzel tavaly Nitram című pszichodrámájával jelentkezett a cannes-i filmfesztivál versenyprogramjában, és filmje főszereplője, Caleb Landry Jones elnyerte a legjobb színész díját.

Danny belesodródik az álmodozók felforgató alvilágába, Cathynek pedig szembe kell néznie rémálmaival, és keményen meg kell küzdenie azért, hogy ne veszítse el a fiát.