Forgatókönyvírói pályázatot hirdet a Megafilm

Elk.rtuk
Vágólapra másolva!
Az elmúlt 25 évben számos színész, filmes alkotó kezdte a pályáját és robbant be a köztudatba a Megafilm produkcióival. A Helmeczy Dorottya-Kálomista Gábor producerpáros és csapata most a Megafilm 25. születésnapja alkalmából, forgatókönyvírói tehetségkutató pályázatot hirdet feltörekvő pályakezdőknek, hiszen vallják: a milliós nézettségű sikersorozatok is egy briliáns ötlettel kezdődtek.
Vágólapra másolva!

- mondta el Helmeczy Dorottya producer.

A „MEGAYOUTH" pályázatra 6-10 részes, igaz történeten alapuló, televíziós minisorozat forgatókönyv alapötleteket vár a 25 éves Megafilm neves filmes szakemberekből álló szakmai zsűrije.

A pályázat kétfordulós, az első körben benyújtott legjobb szinopszisok alkotói vesznek részt a második körben, a treatment kidolgozásával. A történet lehet fondorlatos, romantikus, katartikus vagy hétköznapi. Bárki jelentkezhet, aki elmúlt már 16 éves, de még nem töltötte be a 26. életévét, és kipróbálná magát a filmes forgatókönyvírásban.

A pályázatra itt lehet jelentkezni: https://megafilm.hu/megayouth.


Az első három helyezett pénzdíjat (az első helyezett 500 ezer forintot, a második helyezett 250 ezer forintot, a harmadik helyezett 150 ezer forintot) és szakmai lehetőségeket is kap, a győztes ötletből pedig minisorozat készül, emellett értékes különdíjakat is kiosztanak.