Túltette magát Alec Baldwin azon, hogy megölt egy operatőrt, már forgat

accident Horizontal HEADSHOT
(FILES) In this file photo taken on June 22, 2021 US actor Alec Baldwin attends DreamWorks Animation's "The Boss Baby: Family Business" premiere at SVA Theatre in New York City. - US actor Alec Baldwin fired a prop gun that killed a cinematographer and wounded the director on a film set in New Mexico, US law enforcement officers said October 21, 2021. The incident happened on the set of "Rust" in the southwestern US state, where Baldwin is playing the lead in a 19th-century western. No charges have been filed over the incident, which is being investigated. (Photo by Angela Weiss / AFP)
Vágólapra másolva!
A tavaly októberi halálos incidens óta újra forgat Alec Baldwin, egyszerre két filmet is, Olaszországban. A sztár először dolgozik együtt filmben öccsével, Williammal.
Vágólapra másolva!

A sajtó értesülései szerint a Halyna Hutchins ukrán-amerikai operatőrre a halálos lövést leadó hollywoodi sztár Rómában kezdte meg két film forgatását a Minerva Pictures produkciójában, az ILBE olasz produkciós vállalattal együttműködésben.

A Kid Santa és Billie's Magic Word című filmek főszereplőit a testvérek alakítják, akik első ízben dolgoznak együtt filmes stábban.

A sztárok két hétig forgatnak az olasz fővárosban, amely a kulisszát szolgáltatja a családi és karácsonyi filmek műfajába sorolt produkciókhoz.

Alec Baldwin Forrás: AFP/Angela Weiss


A rendező az olasz Francesco Cinquemani, aki az Andron: The Black Labyrinth című 2015-ös akció-sci-fi után másodszor dolgozik együtt Alec Baldwinnal.

A szereplőgárda tagja Elva Trill is, akit júniustól a Jurassic World-trilógia befejező részében, a Világuralom-ban láthatnak a mozinézők.

Alec Baldwin október 21-én az új-mexikói Santa Fében, a Rust című western forgatása közben lőtte le a vezető operatőrt, a 42 éves Hutchinst és sebesítette meg Joel Souza rendezőt egy olyan kellékfegyverrel, amelyben mindmáig tisztázatlan módon éleslőszer volt.