Will Ferrell is csatlakozott a Barbie-film szereplőgárdájához

The Comedy Central Roast Of Justin Bieber - Show GettyImageRank2 Studio HORIZONTAL Talking USA California City Of Los Angeles ACTOR Sony Will Ferrell Arts Culture and Entertainment Comedy Central Celebrities 2015 Celebrity Roast Comedy Central Roast Justi
LOS ANGELES, CA - MARCH 14: Actor Will Ferrell (as Ron Burgundy) speaks onstage at The Comedy Central Roast of Justin Bieber at Sony Pictures Studios on March 14, 2015 in Los Angeles, California. The Comedy Central Roast of Justin Bieber will air on March 30, 2015 at 10:00 p.m. ET/PT. Kevin Winter/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Tovább bővül a Margot Robbie főszereplésével készülő, Barbie babáról szóló játékfilm sztárgárdája.
Vágólapra másolva!

Ryan Gosling, America Ferrera, Kate McKinnon és Simu Liu után most már Will Ferrell is csatlakozott a szereplőgárdához - közölte a Hollywood Reporter és a Deadline.com filmes portál.

A Barbie a Warner Bros. filmstúdió produkciója.

Ferrell szerepéről egyelőre nem adtak ki további részeteket. Az 54 éves komikus, színész egyik legutóbbi filmje az Eurovíziós Dalverseny: A Fire Saga története című Netflix-produkció volt.

Will Ferrell Forrás: AFP/2015 Getty Images/Kevin Winter


A Mattel játékgyár és a Warner Bros. már 2019-ben bejelentette, hogy elkezdik a Barbie-film előkészítését, amelynek címszerepét a 31 éves ausztrál Magot Robbie (Öngyilkos osztag, Volt egyszer egy Hollywood) kapta. Barbie baba korábban már szerepelt animációs filmekben, de élőszereplős játékfilmben még nem.

A filmet Greta Gerwig (Kisasszonyok, Lady Bird) rendezi.

Ő írta a forgatókönyvet is férje, Noah Baumbach (Házassági történet) közreműködésével. A történet szerint a Barbielandben élő babát kirúgják, mert nem elég tökéletes, ezért kalandozni indul a való világba.