Kiderült, mikor érkezik a Tőrbe ejtve folytatása

Tőrbe ejtve (Daniel Craig)
Vágólapra másolva!
A Tőrbe ejtve című, Daniel Craig főszereplésével forgatott krimi folytatása a szeptemberi Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütál.
Vágólapra másolva!

A Glass Onion: A Knives Out Mystery című produkciót Rian Johnson rendezte és a Benoit Blanc nyomozót alakító Daniel Craig is visszatér az Agatha Christie bűnügyi regényei által ihletett film folytatásában.

- írta a Variety.com.

Tőrbe ejtve (Daniel Craig) Forrás: Freeman Film


A Tőrbe ejtve 2019-ben ugyancsak a Torontói Filmfesztiválon mutatkozott be. A 40 millió dollárból (15 milliárd forintból) készült krimi nagy sikert aratott, és világszerte 311 millió dollárért (117 milliárd forintért) váltottak rá jegyet a nézők. Johnson, a produkció forgatókönyvíró-rendezője Oscar-jelölést is kapott a legjobb eredeti forgatókönyv kategóriában.

A Tőrbe ejtve című filmet a Lionsgate forgalmazta a mozikban, de tavaly a Netflix 450 millió dollárért (170 milliárd forintért) megvásárolta a folytatások elkészítésének jogait.

A Glass Onion-ban Benoit Blanc Görögországba utazik, hogy felderítse egy bűnügy szálait. A filmben Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Jessica Henwick, Madelyn Cline, Kate Hudson és Dave Bautista is szerepel.

A folytatást a Netflix karácsony táján mutatja be világszerte.

A pandémia miatt tavaly még visszafogottan megrendezett TIFF idén a megszokott mozis vetítésekkel és eseményekkel tér vissza.