A Minden, mindenhol, mindenkor című amerikai produkció kapta a legjobb filmek járó fődíjat a 32. Gotham díjátadó gálán New Yorkban.

A filmben szereplő Ke Huy Quan, aki annak idején az Indian Jones és a végzet temploma gyereksztárja volt, most a legjobb mellékszereplő díját kapta alakításáért. "Tavaly ilyenkor még csak azt reméltem, hogy munkát kapok" - idézte fel meghatottan köszönőbeszédében Quan, aki már csaknem feladta színészi álmait, mielőtt végül megkapta volna a szerepet.
A független filmeket díjazó Gotham-gálát évente rendezik meg a Cipriani Wall Streeten, és sokan a filmes díjszezon nem hivatalos nyitányának is tekintik, amely végül a márciusi Oscar-gálával ér véget.A Gotham Film- és Médiaintézet által szervezett díjkiosztó ceremónián tavaly Maggie Gyllenhaal Az elveszett lány című drámája nyerte a fődíjat, és a CODA sztárja, Troy Kotsur is díjazott lett. Az elveszett lány-t három Oscarra jelölték, a CODA pedig három Oscart kapott, köztük a legjobb film díját.


A Daniel Kwan és Daniel Scheiner rendezésében készült Minden, mindenhol, mindenkor című akció kalandfilmet világszerte tavasszal mutatták be, Magyarországon áprilistól játszották. A 14 millió dollárból (5,5 milliárd forintból) forgatott film globálisan több mint százmillió dolláros (39,5 milliárd forintos) jegybevételt hozott. A Michelle Yeoh főszreplésével forgatott abszurd történet nemcsak a nézőknek tetszett, a független filmeket díjazó Spirit Awards jelölései közül is a legtöbbet kapta.

Adam Sandler és Michelle Williams pályafutását is díjazták az estén. Az összevont színészi díjat, amelyben egy mezőnyben szerepeltek a színésznők és a színészek, Danielle Deadwyler, a Till főszereplője kapta.
Todd Fields Tar című filmje, amelyben Cate Blanchett alakította a híres karmestert, öt jelölést kapott, és végül a forgatókönyvéért díjazták.Az elsőfilmes rendezői díjat Charlotte Wells nyerte a Volt egyszer egy nyár című filmjével. A legjobb nemzetközi film díját a francia Audrey Diwan Esemény című alkotása kapta. A legjobb dokumentumfilm elismerését pedig az All That Breathes, Shaunak Sen filmje kapta, amely egy Újdelhiben működő madárkórházat mutat be.

A gálán mások mellett a januárban meghalt Sidney Poitier pályafutása előtt is tisztelegtek. A színészt köszöntő Jonathan Majors egyúttal bejelentette, hogy Poitiers nevében egy új kezdeményezést indítanak el, amely a fiatal filmkészítőket támogatja.