Ki volt a legszebb az Oscaron?

Charlize Theron
Vágólapra másolva!
A szezon többi díjkiosztója csupán jelmezes főpróba volt a mai estéhez, kedvenc színésznőink ugyanis az Oscar-díjkiosztóra tartogatják a legütősebb estélyiket. Cate Blanchett idén mentás vattacukornak, Margot Robbie pedig aranyszínű hüllőnek öltözött, Charlize Theron és Olivia Wilde dekoltázs-témában licitált egymásra, és tarolt a diszkóflitter.
Vágólapra másolva!

Cate Blanchett

Selyemvirágokkal teleszórt, pasztellszínű és romantikus: ez a ruha mindenki mást kislányos hercegnővé változtatna, de ő komoly dámaként ragyog benne.

Cate Blanchett Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt

Olivia Wilde

Ez a ruha nem meg van varrva, hanem össze van tákolva, a mellet takaró csíkok sehogy sem illeszkednek, és arra sem volt semmi szükség, hogy a fojtogatós nyakék visszatérjen a kilencvenes évekből.

Olivia Wilde Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt

Charlize Theron

Ezt még az örökös dekoltázs-királynő, Jennifer Lopez is megirigyelné.

Charlize Theron Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt

Rooney Mara

Akkor lepődtünk volna meg, ha kivételesen nem egy visszafogott, seszínű ruhát választ, szigorú konttyal. A divatjamúlt platformszandál viszont meglepetés, bár nem kellemes.

Rooney Mara Forrás: AFP/2016 Getty Images/Christopher Polk

Alicia Vikander

Egy klasszikus, puffos királylányöltözék, amit a szokatlan árnyalat emel ki az átlagból. Most egész nap egy kis madártejről fogok álmodozni.

Alicia Vikander Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frazer Harrison

Naomi Watts

Az egyenes vonal és a sima fűzőszabás nem különösebben érdekes, viszont a színek klasszak, és az elütő színű rúzstól vagány az összhatás.

Naomi Watts Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt

Daisy Ridley

Valamit nagyon kell tudnia egy szürke ruhának ahhoz, hogy ne legyen unalmas. A mai est tanulsága, hogy a Chanelnél is tudnak tévedni, mert ez a cucc az égvilágon semmit nem tud.

Daisy Ridley Forrás: AFP/2016 Getty Images/Ethan Miller

Jennifer Jason Leigh

Amit stílus terén hoz Cate Blanchett, az Jennifer Jason Leigh-ben nincs meg. Rá nem volna szabad überromantikus púderszínt adni, mert a ruha elnyomja a színésznő vagányságát, és esetlenül fest benne.

Jennifer Jason Leigh Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt

Julianne Moore

A szigorú feketét szépen tompítják a letisztult, modern ékszerek és a laza loknik, és ez az angyali nőszemély valahogy mégis könnyedé teszi az összhatást.

Julianne Moore Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt

Brie Larson

Ez a ruha egy las vegasi show-műsorban vagy egy csicsás esküvő nyoszolyólányain elmenne, de semmi keresnivalója egy huszonéves, tündöklő színésznőn, 2016-ban.

Brie Larson Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt

Reese Witherspoon

Ez a választás is érthetetlen. A ruha ódivatú, matrónás, ronda, merev taftból szabták, a mellmegoldás pedig olyan, mintha már nagyon mentek volna haza egy hosszú munkanap után, és gyorsan odacsaptak valamit.

Reese Witherspoon Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt

Tina Fey

Reese ruhájának egyszerűbb változata, de mostantól nem vagyok hajlandó dícséretnek szánni a “letisztult” jelzőt.

Tina Fey Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt

Saoirse Ronan

Van Gogh örvénylő ecsetvonásai flitterből kivarrva. Modern, vagány ruha, konty helyett laza, tépett loknik, retrós diszkósmink. Saoirse kiragyogott a többi fiatal színésznő közül, akik konzervatív hacukáikban túl komolyan vették magukat.

Saoirse Ronan Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt

Margot Robbie

Tovább, előre a diszkóvonalon! Aranyszínű, testhez tapadó, állatmintát utánoz, és mégsem ciki, hanem lehengerlően elegáns. Hogy miért? Mert a színésznő nem aggatott magára túl sok ékszert, lazán leengedte a haját, és a sminkjét is a minimumra szorította.

Margot Robbie Forrás: AFP/2016 Getty Images/Kevork Djansezian

Emily Blunt

Cate Blanchett egyik ígéretes tanítványa. Nem a ruha viseli őt, így ebben a cukros babaszínben is modern, komoly nő.

Emily Blunt Forrás: AFP/2016 Getty Images/Ethan Miller