A bekokózott Nagy Zsolt mindenkit halomra lő

Vágólapra másolva!
A mozikban csak ősszel lesz látható az az új magyar közönségfilm, amelyben Nagy Zsolt kokótól poros orral lövi szét a népeket, de az [origo]-n már most megnézheted a Zuhanórepülés előzeteseit!
Vágólapra másolva!

Itt a Zuhanórepülés című új magyar közönségfilm rövid és hosszú előzetese, amely még csak az [origo]-n látható. A filmet a Nyócker! producere, Novák Erik rendezte, a producer a már jó pár magyar sikerfilmet (Csak szex és más semmi, Tibor vagyok, de hódítani akarok) jegyző Kálomista Gábor.

A dráma és az akciófilm határán egyensúlyozó alkotás a budapesti éjszakai élet figurái közt játszódik: főhőse, akit Nagy Zsolt formál meg, a drogok, partyk és fegyverek bűnös világában él. A forgatókönyvet Nagy Viktor írta saját, részben a pesti alvilágban szerzett élményei alapján. Az erőszak és akció mellett szerelmi szál is lesz a filmben: Nagy figurájának partnerét a Németországban élő, itthon még nem túl ismert Baranyai Vera alakítja.

A főbb szereplők közt több új arc is lesz, így Kokics Péter, aki Nagy barátját játssza és Törköly Levente, aki egy orosz maffiózót alakít. Mellettük a bártáncosnőt játszó Gryllus Dorka is feltűnik a filmben, aki állítólag nagyon sok pasival kerül szexuális viszonyba a játékidő során. A Zuhanórepülés-t először a cannes-i filmfesztivál nemzetközi filmpiacán vetítik majd, a hazai mozibemutató ősszel várható.