Harrison Ford magyar kutyusokkal mosolygott

Harrison Ford - Emikohun
Harrison Ford
Vágólapra másolva!
A hétvége fő tanulságaként azt raktároztunk el magunkban, hogy a Magyarországra a Szárnyas fejvadász 2 forgatása miatt érkezett Harrison Ford nem csupán a turisták által kedvelt belvárosi helyeken, hanem bárhol felbukkanhat. Szombaton először egy pesti bringaboltban tűnt fel, majd Gianni éttermében kóstolt bort. Vasárnap a Szentendrei-szigeten bicajozott, és egy kutyás párnak, valamint egy születésnapos lánynak okozott nagy örömet. Hol fog vajon legközelebb felbukkanni Han Solo megformálója?
Vágólapra másolva!

A Blikk jóvoltából már azt is tudjuk, hogy szombaton hol és mit vacsorázott Han Solo megformálója. A KNRDY nevű steakhouse-ba ült be a Szárnyas fejvadász 2 rendezőjével, Denis Villeneuve-vel, „Előételnek grillezett Halloumi sajtot kért salátával, főételnek pedig szárazon érlelt USDA Prime Black Angus Porterhouse steaket, amelyet azonban megosztott a rendezővel” – mesélte a bulvárlapnak Konrády Zoltán étteremtulajdonos, majd elmesélte, hogy a sztárnak nagyon ízlettek a fogások, és nagyon közvetlen volt.

A Bors a Rácz fogadó tulajdonosával, Rácz Lajossal beszélt, aki alig hitt a szemének, amikor vasárnap reggel megjelent náluk Ford: Egy úrral jött, azt mondták, Pestről jöttek, útközben letették valahol az autót, és biciklivel kirándultak egyet. Mivel fogadó vagyunk, svédasztalos reggelit kínálunk, arról csipegettek, és kávéztak.”

A hollywoodi sztár úgy viselkedett, mint egy átlagos vendég, semmilyen különleges kívánsága nem volt. Elárulta, hogy szimpatikusak számára a magyarok, mert nem rohanják le – folytatta a beszámolót Rácz Lajos.

Bár elmondta Ford, hogy nem szeret fotózkodni, több emberrel is kivételt tett a fogadóban. Az egyik meglepett vendég pont a születésnapján találkozott össze a sztárral, alighanem a jeles nap emlegetése segítette hozzá az alábbi közös kép elkészítéséhez.

#harrisonford #and #me #kisoroszi #hungary #sunday #morning #breakfast #celebrity #hoolywood

Alexandra Toth (@sz5ndr5) által közzétett fénykép,

Emikohun az Instagramon számolt be arról, hogy egy hirtelen ötlettől vezérelve vasárnap reggel elmentek kutyát sétáltatni, de előtte még betértek egy kávéra a Rácz fogadóba, ott futottak bele Fordba.

A sztár nem az a vigyorgós típus, a tegnap kikerült, a fogadó egyik pincérnőjével készült fotón még csak szolidan örült, a kutyás pár társaságában viszont minden eddiginél szélesebb mosoly ült ki az arcára. Kedvére lehetett az is, hogy a lánynak egy Star Wars-utalás ("Jedi Mind Chick") szerepelt a pólóján.