Eddig nagyon szupernek tűnik a Star Wars 8

Mark Hamill a Star Wars: Az utolsó Jedik című fimben
Mark Hamill a Star Wars: Az utolsó Jedik című fimben
Vágólapra másolva!
Új előzetes még nincs, de egy csomó pompás fotót már nézhetünk a filmből.
Vágólapra másolva!

Nem könnyű manapság Star Wars-rajongónak lenni: hónapról hónapra csak kirúgott rendezőkről, kreatív nézeteltérésekről olvasni, és azon merengeni, mégis mi az isten folyik a Lucasfilmnél, hogy nem tudnak kijönni a filmesekkel. Csak az a tudat nyugtat minket, hogy a Looper-rel egyszer már zseniálisat alkotó Rian Johnson rendezte a következő részt, és decemberben végre egy olyan eredeti és meglepő Csillagok háborújá-t ámulhatunk végig, amilyen legutoljára A Birodalom visszavág volt.

Daisy Ridley és Mark Hamill a Star Wars: Az utolsó Jedik című fimben | A képre katintva galéria nyílik Forrás: Fórum Hungary

A várakozás olyan nagy, az első trailer pedig olyan kevés infóval szolgált, hogy a nemzetközi sajtóban már az is hír lett, hogy Mark Hamill elkotyogta: október 9-én érkezik Az utolsó Jedik új előzetese. Luke Skywalker megformálója aztán maga vonta vissza megjegyzését Twitteren, és bizonygatta, hogy csak a Disney tudja, mikor láthatunk többet a nyolcas Star Wars-ból. De addig is megkönyörültek rajunk a marketingesek, és elárasztották a netet tök jó kis képekkel a filmből, amiket vagy a cikkben lévő fotókra, vagy ide kattintva tud végignézegetni.

Domhnall Gleeson a Star Wars: Az utolsó Jedik című filmben | A képre katintva galéria nyílik Forrás: Fórum Hungary

Egy részüket láttuk már ilyen-olyan formában, de nem ilyen nagy felbontásban, és nem zavaró vízjelek nélkül. Újdonságokat is kiszúrhatunk közöttük: az egyiken a Hux tábornokként pózoló Domhnall Gleeson mutatja meg, milyen menő szabóhoz jár, a másikon Phasma kapitány, vagyis Gwendoline Christie, vagyis a Trónok harca tarthi Brienne-je parancsol tiszteletet éjfekete páncéljában, miközben két rohamosztagos őrködik mögötte.

Különben pedig viszontláthatjuk a megkeseredett Luke Skywalkert, az Ellenállás takarítónőjével, bizonyos Rose-zal összebarátkozó és egy kaszinóvárosba elkalandozó Finnt, az Ahch-To szigetén apácaruhában éldegélő Gondozókat és persze a cuki szemű, simogatnivaló porgokat.

Rose (Kelly Marie Tran) és Finn (John Boyega) a Star Wars: Az utolsó Jedik című filmben | A képre katintva galéria nyílik Forrás: Fórum Hungary

A Star Wars: Az utolsó Jedik december 14-én landol a mozikban.