Az Amerika Kapitány 3 olyan zsúfolt lesz, mint a metró csúcsidőben

Bosszúállók: Ultron kora
Vágólapra másolva!
Nincs több találgatás, a Marvel kihirdette az Amerika Kapitány: Polgárháború teljes szereplőgárdáját, és szinopszist is mellékelt a listához. Ezek az információk spoileresek lehetnek azoknak, akik nem látták a Bosszúállók: Ultron korá-t. 
Vágólapra másolva!

Az Amerika Kapitány 3 legalább annyira zsúfolt lesz, mint amennyire a Bosszúállók 2 volt. A címszereplő (Chris Evans) mellett feltűnik benne a Bosszúállók-csapat teljes új felállása Fekete Özveggyel (Scarlett Johansson), Sólyommal (Anthony Mackie), Hadigéppel (Don Cheadle), Vízióval (Paul Bettany), és Skarlát Boszorkánnyal (Elizabeth Olsen).

Scarlett Johansson a Bosszúállók: Ultron kora című filmben Forrás: Fórum Hungary

Ott lesz a filmben Vasember (Robert Downey Jr.), Sólyomszem (Jeremy Renner), a Tél Katonája (Sebastian Stan) és az önálló filmje után ebben az epizódban fog összehaverkodni a többi szuperhőssel Hangya (Paul Rudd). Az Amerika Kapitány 3-ban jelenik meg először Fekete Párduc (Chadwick Boseman), akire már történt pár utalás a Bosszúállók 2-ben. Bonyolult, ugye? És még nincs vége a felsorolásnak.

Ismét feltűnik majd Amerika Kapitány titokzatos szomszédja (Emily VanCamp), aki a második részben a S.H.I.E.L.D.-nek dolgozott, és aki az unokahúga a Kapitány régi szerelmének Peggy Carternek. Ugyanígy visszatér Frank Grillo, aki a Hydra ügynökét játszotta. A 2008-as A hihetetlen Hulk-ban William Hurt egyszer már megszemélyesítette Thaddeus Rosst, és most ismét láthatjuk ebben a szerepben. Új szereplőként üdvözülhetjük a Zémó bárót alakító Daniel Brühlt és Martin Freemant, akiről még nem lehet tudni, hogy kit fog eljátszani.

Sebastian Stan az Amerika Kapitány - A tél katonája című filmben Forrás: Fórum Hungary

A történetről eddig annyit lehetett tudni, hogy a szuperhősök két, egymással ellenségeskedő frakcióra bomlanak Amerika Kapitány és Vasember vezetésével. A Kapitány ellenzi, Stark viszont belemegy, hogy szuperhősök regisztrálják magukat, és felfedjék a kilétüket. Új információ, hogy a Polgárháború ott folytatódik, ahol a Bosszúállók második része befejeződött, és a szuperhőscsapat új felállásban folytatja az emberiség védelmezését.

A legújabb nemzetközi akciójuk azonban nagy járulékos kárral jár, és ennek következtében politikai nyomás nehezedik rájuk. egy olyan rendszert szeretne kiépíteni a kormányzat, melynek a keretében elszámoltathatóvá válnak a szuperhősök, illetve a kormányzat szeretné meghatározni, hogy mikor kérje ki a Bosszúállók segítségét. Ez az új helyzet kettéválasztja az eddig egységes csapatot, akiknek közben egy új főgonosszal is meg kell küzdeniük.

Chris Evans az Amerika Kapitány: A tél katonája című filmben Forrás: Fórum Hungary

A Marvel-univerzum a harmadik fázisba lép ezzel a filmmel. Most már annyi szuperhőst kell mozgatni a sakktáblán, hogy az új Amerika Kapitány is egy Bosszúállók-résszel ér fel. A rajongók örülhetnek, hogy kedvelt karaktereikből ilyen sokat láthatnak egyszerre, a mezei mozilátogatók viszont aggódhatnak, ez a népes szereplőgárda könnyen túlzsúfolttá, egy véget nem érő felvonuláshoz teheti hasonlatossá a filmet.

A Fórum Hungary jelenti, hogy a Bosszúállók: Ultron korá-ra az első napon 24 199 néző váltott jegyet a hazai mozikban, ezzel megdöntötte a legerősebb szuperhős-film nyitónap és a legerősebb Disney-film nyitónap rekordját, amit A Galaxis őrzői tartott eddig 23 230 nézővel.

Az Amerika Kapitány: Polgárháború 2016. május 6-án debütál az amerikai mozikban.