Jennifer Lawrence egyre jobban kiismeri magát Budapesten

Jennifer Lawrence, címlapi képcsomag
Vágólapra másolva!
Több mint két hete érkezett meg Jennifer Lawrence Budapestre, azóta több helyen is feltűnt: betért egy budai étterembe, a Hősök terén sétálgatott, és még arra is időt szakított, hogy üzenjen Woody Harrelsonnak. Végigvettük, mit csinált az Oscar-díjas színésznő, mióta belekezdett a Red Sparrow című kémfilm magyarországi forgatásába.
Vágólapra másolva!

Jennifer Lawrence január 2. óta tartózkodik Magyarországon, a Red Sparrow című kémfilmet készíti nálunk. Ahogy az várható volt, a paparazzók állandóan a nyomában vannak, legutóbb a Hősök terén készültek róla fényképek, miközben a hollywoodi produkciót forgatta.

A fotókat a Daily Mail oldalán tekintheti meg nagyobb formátumban. A színésznőt először a kocsiban ülve láthatjuk, a film rendezője, Francis Lawrence beszélget vele, minden bizonnyal a napi teendőkről. A két névrokon már korábban is dolgozott együtt, az első kivételével Francis jegyezte Az éhezők viadala-sorozat összes részét.

A többi képen azt láthatjuk, hogy Lawrence sietős léptekkel, csupa fekete ruhát viselve vág át a Hősök terén. A színésznő egy orosz kémet formál meg, aki azt a feladatot kapta, hogy a csáberejét bevetve szerezzen meg titkos információkat CIA-s kollégájától (Joel Edgerton). Lawrence fekete ruhás külsejét viszont fogjuk látni a filmben, a szerep kedvéért még egy barna parókát is magára vett.

Az utolsó kép sikerült a leghangulatosabbra, úgy néz ki, mintha egy Bourne-filmből származó lendületes pillanatkép lenne. A paparazzo kocsijának szélvédőjén megcsillannak a város fényei, Lawrence már a parókája nélkül száll be egy kocsiba.

A képek január 16-án készültek, a forgatásra kiskutyáját, Pippit is magával vitte, akivel pár nappal korábban fotózták le. A film munkálatai közben a sminkszobából jelentkezett be, és egy videóval üzent Woody Harrelsonnak, akivel Az éhezők viadalá-ban játszott együtt.

Woody Harrelson és Jennifer Lawrence Az éhezők viadala című filmben Forrás: Origo

Harrelson élete első rendezésére készült, amely egy merőben szokatlan vállalkozás lesz: Lost in London forgatásán nem lesz alkalom hibázni, hiszen a filmet élőben sugározzák majd az interneten. Lawrence szerint Woodynak már számos rossz ötlete volt, de messze ez a legrosszabb. Rajta kívül sok más színész is beszállt a viccbe, Justin Timberlake és Jesse Eisenberg feltűnik a teljes videóban, és Harrelson filmtervét savazzák. Az alábbi részlet a viccen kívül azért is fontos, mert láthatjuk benne, milyen sminket fog viselni Lawrence a Red Sparrow-ban.

Jamie Oliver budapesti étterme az Instagramján kürtölte világgá, hogy járt náluk Jennifer Lawrence. Ugyanúgy Instagramon, egy háztetős képpel jelezte Trish Summerville jelmeztervező, hogy ő is Budapesten van. Lawrence-szel mindössze egyszer dolgozott együtt, Az éhezők viadala: Futótűz-ben, de emellett olyan emlékezetes filmek stáblistáján is látható a neve, mint a Holtodiglan vagy A tetovált lány.

Snow day in Budapest with @sharkieakajaws ❄️❄️❄️

Trish Summerville (@mztsummerville) által közzétett fénykép,

A Red Sparrow munkálataival sietniük kell, a filmet ugyanis már az idén, november 10-i premierdátummal mozikba akarják küldeni.