A legjobb magyar pasik - második rész

Vágólapra másolva!
Elkészítettük nagy sikerű legjobb csajos összeállításunk párját: most hazánk jó pasijait kerestük. Csányi Sándor és Fenyő Iván után már eleget bomlottunk, jöjjenek a fiatalok. A tizenöt legvonzóbb harminc év alatti magyar férfiszínészünk névsorát három részben tesszük közzé. A második ötös csapatba jutott hipszter-arc, barátságos óriásmackó és Hugo Boss-modell is.
Vágólapra másolva!

Cikksorozatunk első részét itt találod, a befejező részét pedig itt.

10. Mohai Tamás
Születési idő: 1988. május 31.

Fotó: Patka Barnabás (Open Casting)
Fotó: Patka Barnabás (Open Casting)

A fővárosi hipszter szépségideál megtestesítője: elképesztő vékonyság, szokatlan arcvonások, kihívó tekintet, zselével igazított borzasság, farmer alól kilógó alsónadrág. Akik személyesen ismerik, azt mondják, "Moha" bárkit levesz a lábáról világító nagy kerek szemeivel és az önbizalmával. Mivel tavaly végzett, még keveset láthattuk játszani, legtöbben talán az Örkény A hülyéje-előadásában találkoztak vele, a diploma megszerzése után a KOMA társulathoz szegődött. A jövő nagy reménysége.

+ + +

9. Zrinyi Gál Vince
Születési idő: 1984. december 6.

Forrás: Zrínyi Gál Vince

A KOMA társulat vezetője ritka ideális arányban vegyíti magában a férfiasság fontos hozzávalóit: a nyers erőt, az intelligenciát (mégis csak rendező és társulatvezető is a színészkedésen túl!), valamint a kedves medveséget. Egy messzi hegyvidéki farmon kellene élni vele Tirolban. Fát aprít odakint, lehelete látszik a csípős hidegben, karján feltűrt ujjú kockásing, majd bejön a kandalló mellé, felteszi azt az okos szemüvegét, kortárs szerzőket találmányoz, és ha kint vihar van, széles mellkasán menedéket ad az ijedős nőnek. Az ilyen típusú férfi vonzerejének nem árt a pocak (bár nyakláncot a helyében nem viselnénk, fagolyósat sem).

+ + +

8. Szemenyei János
Születési idő: 1981. december 31.

Fotó: Almási J. Csaba
Fotó: Almási J. Csaba

A Vígszínház színésze keletiesen vágott szemeivel, hosszúra növesztett szétálló hajával nem klasszikus férfiszépség. Ennek ellenére biztosak vagyunk benne, hogy remegő térdekkel esnénk össze a Körúton már attól, hogy az időt tudakolja tőlünk. Hiába, ilyen hatással van ránk a tehetségnek, a huncutságnak és a férfiérzékenységnek ez a speciális elegye. Biztos oviban úgy udvarolt, hogy kacagva húzkodta a lányok copfját. És az is biztos, hogy ettől a lányok teljesen kész voltak - az ilyen típusú pimaszság elől nincs menekvés. És akkor az éneklésről még nem beszéltünk. Valami furcsa pszichológiai okból kifolyólag a nők erősen vonzódnak az éneklő férfiakhoz. Ugyan mi nem tartozunk a musicalrajongók népes táborába, ezért aztán az ilyesmi énekelgetős dolog minket hidegen hagy, de Szemenyei kivétel.

+ + +

7. Mátyássy Bence
Születési idő: 1981. február 19.


A Nemzeti Színház ifjú és sűrűn foglalkoztatott színésze nem az, akit magadra rántasz a kocsi hátsó ülésén. Őt inkább hazaviszed bemutatni az anyukádnak. Jól nevelt, udvarias, szerény fiú, tájékozott, jól lehet vele beszélgetni, van humora, és nagyszerű családból érkezik. Emellett a lányos szülőket az is megnyugtathatja, hogy keményen dolgozik, és tehetséges a szakmájában, vagyis a jövő miatt sem kell aggódni. Külsejét nem kell sokat méltatnunk, a kép magáért beszél: gyönyörű orr, okos homlok, érzéki száj, visszafogottan izmos felsőtest teszi őt a nők kedvencévé. Alacsonysága művészi szempontból előnyös: ha szimplán szálfa-termetű lenne, nem játszhatná Hitlert.

+ + +

6. Tompa Ádám
Születési idő: 1983. december 9.

Fotó: Hektor (hlog.hu)
Fotó: Hektor

A Maladype társulat szívtiprója olyan szép, mint egy férfimodell. Ez a kép például egy elképesztő szexi Hugo Boss-parfümreklám lehetne, ez egy testépítő magazin címlapja, ez pedig valami őrült meleg divattervező portfoliójának egyik darabja. Kisugárzása nagy felbontású, jó minőségű fotón erősebb, mint élőben, a kimerevített képen alaposabban szemügyre vehetjük a válla és dús szemöldöke sugárzó erotikáját.