Jake Gyllenhaalt kaptam szülinapomra

Vágólapra másolva!
Berlinben tartózkodó alkalmi szerzőnk váratlan testkontaktusba került Jake Gyllenhaallal, aki azonban inkább Léa Seydoux-nak csapta a szelet, majd elaludt. Az Oscar-díjra is jelölt színész a napokban zajló nemzetközi filmfesztivál miatt tölti napjait a fagyos Berlinben, ő a zsűri egyik tagja. A fontos feladat a jelek szerint nem akadályozza meg abban, hogy esténként jelmezbálokban részegeskedjen.
Vágólapra másolva!

Azért utaztam Berlinbe, hogy ne itthon kelljen ünnepelnem a szülinapomat, főleg mert borzalmas kerek számhoz érkeztem. Így becsatlakoztam a barátaimhoz, akik munka miatt mentek a Berlinaléra.

A szülinapom estéjén elvittek egy hihetetlen helyre, ami kívülről egy omladozó ház volt, belülről pedig igazi bálterem, öltönyös urakkal és kisestélyis hölgyekkel, akik a legnagyobb boldogságban táncoltak.

Forrás: AFP
Clärchens Ballhaus | A cikkben taglalt események helyszíne

Az egész annyira szürreális volt, mintha ötven évet ugrottunk volna vissza az időben. Gyönyörű stukkók és hatalmas tükrök a falakon, óriási csillárok a menyezeten, a színpadon játszó zenekar meg az amerikai tinifilmek érettségi báljának hangulatát idézte.

Mire visszaértem a mosdóból, a többiek azzal fogadtak, hogy: "Itt van Jake Gyllenhaal, itt van Jake Gyllenhaal!" Én élből rávágtam, hogy "Jaj, őt utálom", mert persze balek módon a vámpíros Robert Pattinsonra gondoltam. De amikor odaráncigáltak hozzá, akkor döbbentem rá, hogy ez mégsem Robert Pattinson, hanem tényleg a JAKE GYLLENHAAL!

Forrás: AFP
Jake Gyllenhaal a napokban Berlinben

Én csak bénán mosolyogtam, de a többiek megkérdezték, nem készíthetnénk-e vele egy közös fotót, mivel ma van a szülinapom. Ő tök kedvesen kérte, hogy most ne, majd odafordult hozzám, rám nézett, és mondta: "Happy birthday", a vállamra tette a kezét, és megkérdezte: "And how old are you?" (És hány éves vagy?) Én meg kimondtam azt a borzalmas számot. Erre elmosolyodott, és büszkén megjegyezte: "Oh, I'm 31." (Ó, én harmincegy vagyok.) Még egyszer sok boldogságot kívánt, majd sietősen távozott - ha jól láttam, a mosdóba.

Na, ekkor persze sokkot kaptam, földbegyökerezett a lábam, és remegett a kezem, pedig általában nem szoktam zavarba jönni híres emberek láttán. A nagy izgalom miatt a Brokeback Mountain-on és a Donnie Darkó-n kívül semmilyen más filmje nem jutott eszembe, és sajnos csak másnap ugrott be a Bőrnyakúak, pedig milyen jót beszélgethettünk volna Fenyő Ivánról!

Forrás: AFP
Bőrnyakúak | Találd meg a képen Jake Gyllenhaalt és Fenyő Ivánt!

Az est további része Jake, az általa viselt érthetetlenül gagyi farmering bámulásával és béna lesifotók készítésével telt, valamint azzal, hogy azt figyeltük, vajon sikerül-e neki összekaparnia Léa Seydoux-t (a szexi bérgyilkoslány a Mission: Impossible 4-ből), akinek egész este a fülébe duruzsolt.

Mikor eljöttünk, ők még ott voltak, bár Jake Léa karjába kapaszkodva, és az asztalra borulva "aludt", úgyhogy a románc folytatása rejtély marad számunkra.

Forrás: AFP
Léa Seydoux a napokban Berlinben

Viszont azt hiszem, ha ezt a találkozást előre leszervezik nekem, akkor sem sikerülhetett volna ilyen tökéletesre.