Hozd ki a maximumot a tévézésből!

Vágólapra másolva!
A tévékészülékekről mindenkinek a szabadidős tevékenységek jutnak eszébe, a családdal vagy a barátokkal eltöltött idő, és az eszköz, amin kedvenc filmjeinket, sorozatainkat vagy valóságshowkat nézhetjük. Egyes tévékhez csatlakoztathatunk más eszközöket is – például laptopot – egyéb tartalmak megtekintéséhez. Vannak olyanok, akiknek több tévéje is van – például a konyhában, a hálószobában. Hogy mi ennek az oka? Lehet, hogy nem is vesszük észre, de a tévékészülék naprakészen tart minket, így mindig tudjuk, mi történt a világban.
Vágólapra másolva!

A TV háztartásunk messze legfontosabb darabja. Vásárlásnál a következő szempontokat érdemes figyelembe venni: méret és felbontás. A méret nagyban függ a rendelkezésre álló helytől. Ha túl nagy TV-készüléket veszel, de a kevés hely miatt közelről nézed, nem tudod majd megfelelően élvezni a tartalmat. A felbontás hasonlóan mérvadó. Bár sok üzletben reklámozzák a 4K készülékeket, a valóság az, hogy jelenleg még kevés csatorna érhető el ebben formátumban. Ha ilyen felbontású LED TV-t választasz, akkor a Netflix, az HBO Go, az Amazon Video és a YouTube használatára kell hagyatkoznod, amennyiben kiváló minőségű tartalmat szeretnél. De légy óvatos, mert az ilyen felbontású tartalmak gyors internetet is igényelnek!

Az okos rész – térjünk át az okos tévékre

A tévék is intelligenssé váltak. Minden nagy gyártó tökéletes multimédiás élményt ígér. Ebben segítséget jelenthetnek az intelligens kiegészítők, amelyeket a TV-hez csatolhatsz. A Google Chromecast a legnépszerűbb ilyen alkalmazás, amely lehetőséget teremt filmek és sorozatok futtatására is az HBO GO-n. Ha iOS-felhasználó vagy, az Apple TV a legjobb megoldás a számodra, bár a beszerzési költségek sokkal magasabbak. Figyelemre méltóak még az Android TV-k is, de sok gyártó saját operációs rendszert fejlesztett.

Ezeknek az előnye, hogy folyamatosan frissítik a gyártók. Ráadásul integrálhatók egy intelligens kiegészítő rendszerbe – például a Google Home és a Homekit applikációkba. De ha megelégszel a Netflix, a YouTube és a HBO GO használatával, akkor a piacon lévő legtöbb TV megfelelő lehet számodra. A Netflix és a YouTube korszakában a TV az egyik olyan készülék, amely nem maradhat ki az otthonodból. Válasz egyet a Samsung TV-k javaslatai közül, és élvezd a legjobb képet és a legújabb technológiát!

Forrás: Shutterstock

A Samsung tévék széles termékkínálattal rendelkeznek, a hagyományos, non-smart TV-től kezdve az okos tévékig, amelyek lehetővé teszik az online tartalom közvetlen megjelenítését is a képernyőn.

De hogyan válaszuk ki igényeinkhez legjobban illő tévét?

Igényektől függően választhatunk a LED-televíziók olyan modelljeiből, amelyek egyedi világítási technológiát biztosítanak, vagy összpontosíthatunk olyan modellekre, amelyek felbontása kiemelkedő.

A tévék a múlt, a jelen és a jövő befektetései, amelyek a piacgazdaság és a technológiai fejlődés miatt mindenki otthonában megtalálhatóak.