Mészáros Lőrinc luxusvillájában nyaral a Barcelona sztárja

fbl Horizontal
Croatia's goalkeeper Danijel Subasic (L) and Croatia's midfielder Ivan Rakitic (2nd L) celebrate after Subasic saved a penalty during the Euro 2016 group D football match between Croatia and Spain at the Matmut Atlantique stadium in Bordeaux on June 21, 2016. / AFP PHOTO / NICOLAS TUCAT
Vágólapra másolva!
Ivan Rakitic, a horvát válogatott Eb-búcsúja után egy adriai vakációra érkezett egy Zadar melletti tengerparti nyaralóba.
Vágólapra másolva!

A Zadarski.hr horvát oldal fotókat is készített a focistáról és családjáról, ahogy megérkeztek a luxusvillába. Sőt, a lap arról ír, hogy az Osijek horvát fociklub magyar tulajdonosának, a felcsúti polgármester Mészáros Lőrincnek a birtokában van a nyaraló.

A hvg.hu arról ír, hogy Mészáros Lőrinc vagyonnyilatkozatában valóban szerepel egy Vir szigetén lévő ingatlan, a kérdéses villa azonban nem ott, hanem Ugljan szigetén található.

Rakitic a horvátok egyik legjobbja volt az Eb-n Forrás: Getty Images/2016 Getty Images/Clive Brunskill

A HVG megkereste a felcsúti polgármestert is, de nem érte el, ellenben a horvát lap képein szereplő Villa Maria építőjével sikerült beszélni, aki meg is erősítette, hogy az ingatlan tulajdonosa Mészáros Lőrinc. Ő úgy emlékszik, hogy a luxusnyaralót évekkel ezelőtt építették, de a magyar milliárdos csak tavaly vette meg, 2,2 millió euróért, azaz közel 700 millió forintért.