Nagy Ádám lett az Eb legjobb fiatalja

Nagy Ádám
Hungary's midfielder Ádám Nagy is pictured prior to a friendly football match between Hungary and Ivory Coast on May 20, 2016 at Groupama Arena of Budapest. / AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK
Vágólapra másolva!
A magyar válogatott fiatal középpályása nyerte a Goal.com szavazását, amelyre bárki kattinthatott, így nem csoda, hogy magyar győzelem született.
Vágólapra másolva!

Amikor hétfőn délelőtt megírtuk, hogy lehet Nagy Ádámra is szavazni, mint a legjobb fiatal játékosra, akkor még csak 3 százalékon állt 233 szavazattal, Renato Sanches vezetett 55 százalékkal, 4749 szavazattal.

A hétfő délelőtti állapotok Forrás: Goal.com

Innen sikerült fordítania a Ferencvárost elhagyó és valószínűleg a Bolognába igazoló játékosnak, aki végül a voksok 54 százalékát begyűjtve végzett az élen, a portugál Sanches 25 százalékkal kullogott mögötte.

Esélye nem volt senkinek Nagy ellen Forrás: AFP/Attila Kisbenedek

A további sorrend: 3. Raphael Guerreiro, 4. Julian Draxler, 5. Joshua Kimmich, 6. Samuel Umtiti, 7. Kingsley Coman, 8. Bartosz Kapustka.

„Már márciusban is megmutatták a kelet-európai ország szurkolói, hogy szavazásban nagyhatalomnak számítanak, amikor megnyerették Puskás Ferenccel a legendák világbajnokságát" – írja a Goal.com.

Hétfőn a Sky Sportsnál Gera Zoltán végzett az élen az Eb legszebb gólja szavazáson.