Mivel lepik meg az angolok a szülinapos Capellót?

Vágólapra másolva!
Anglia és Algéria is nagy kapushiba miatt ért el kedvezőtlen eredményt az első mérkőzésén, így mindkét szövetségi kapitány változtathat ezen az egymás elleni meccsre.
Vágólapra másolva!

Nézze meg Green potyáját legó-változatban!

Nehéz eldönteni, hogy Robert Green vagy Fauzi Sausi potyagólja volt-e nagyobb, de mindkét válogatottnak sokba kerülhet a hiba.

A két kapus vb-je viszont lehet, hogy máris véget ért: Sausi térdsérülés miatt kihagyta a szerdai edzést, ha valóban nem tudja vállalni a játékot, Raisz Mbolhi léphet a helyére. A Szlavia Szófia kapusa korábban francia korosztályos válogatott volt, ám csak tavasszal honosították, eddig mindössze egyszer védett az algériai válogatottban. A többi csapatrészen várhatóan nem változtat Rabah Szadan - a Szlovénia ellen csereként beállt Albdelkader Ghezal viszont ma este biztosan nem száll be, mivel kiállították az első meccsen. A korábbi csapatkapitánynak pedig még mindig nem bocsátott meg, így Jazid Manszuri megint a kispadra kerül.

Az angolok csütörtöki edzésén a három kapus felváltva védett, Green mellett Joe Hart és David James is keményen dolgozott.

A középhátvéd Ledley King sérülés miatt nem játszhat, így kezdhet Jamie Carragher, aki az Egyesült Államok ellen kissé lassúnak tűnt. A középpályán visszatérhet az első meccsről sérülés miatt hiányzó Gareth Barry, azaz Steven Gerrard megint balról indulva játszhat, ami a selejtezők során remekül működött.

Ugyan az angol lapok szerint elképzelhető, hogy a csatársorban Jermaine Defoe lesz Wayne Rooney partnere, de valószínűbb, hogy Capello továbbra is Emile Heskeynek szavaz bizalmat. Az Aston Villa támadója kifejezetten jól játszott az első mérkőzésen, bár a ziccerét nem tudta berúgni.

"Az edzéseken rengeteget gyakorolunk Wayne-nel, és úgy érzem, hogy egyre jobban megértjük egymást a pályán, aminek Algéria ellen biztosan meglesz az eredménye" - adott hangot optimizmusának Heskey. Anglia még sosem kapott ki afrikai csapattól, Capello pedig éppen a mérkőzés napján ünnepli majd 64. születésnapját.

Anglia: Green - G. Johnson, Carragher, Terry, Ash. Cole, Lennon, Lampard, Barry, Gerrard, Heskey, Rooney. Szövetségi kapitány: Capello.
Algéria: Sausi - Bugerra, Hallisz, Jahja, Belhadzs, Matmur, Jebda, Laszen, Ziani, Kadir, Dzsebur. Szövetségi kapitány: Szadan.

www.global-soccer.eu