Neuer állítja, becsapta a bírót, Klinsmann szégyenről beszél

Vágólapra másolva!
Frank Lampard meg nem adott gólja nagy vihart kavart, a meccs után Manuel Neuer német válogatott kapus azt mondta, hogy félrevezette a játékvezetőt, Jorge Lariondát. Az uruguayi bírót ledöbbentette a hibája, amikor visszanézte az esetet, csak annyit tudott mondani, hogy "uramisten".
Vágólapra másolva!

Manuel Neuer, a német válogatott kapusa, azt mondta, átejtette a bírót, amikor Lampard szabályos gólját érvénytelenítette Jorge Larrionda játékvezető. "Amikor észrevettem, hogy a labda átment gólvonalon, olyan gyorsan nyúltam utána, hogy szerintem becsaptam ezzel a bírót. A gyors reakcióm miatt bizonytalanodhatott el" - mondta Neuer.

"Gólt kellett volna ítélnie a bírónak, egyértelműen a vonal mögött pattant le a labda" - ismerte le Neuer. Jürgen Klinsmann, a német válogatott egykori szövetségi kapitánya szimplán szégyennek nevezte Larionda döntését.

A dél-afrikai The Star szerint Larionda csak annyit mondott, amikor videón meglátta a meg nem adott gól ismétlését, hogy "uramisten". Az újság szerint hibáját látva teljesen ledöbbent az uruguayi játékvezető.