Miss Argentína példát mutatott Messiéknek

Vágólapra másolva!
A labdarúgó-világbajnokság lassan a vége felé közeledik, a Nemzetközi Sportújságíró Szövetség (AIPS) pedig úgy döntött, szépségkirálynők bevonásával lejátssza a hátralévő párharcokat. A még versenyben lévő nyolc országot, azaz Argentínát, Uruguayt, Paraguayt, Brazíliát, Ghánát, Hollandiát, Spanyol-, valamint Németországot az aktuális szépségkirálynő képviselte az eseményen, amelyen a hölgyek elegáns ruhakölteményeik mellett azt is megmutathatták, hogy megy nekik a büntetőrúgás.
Vágólapra másolva!

A lányok nemcsak szépek voltak, hanem kicsit közhelyesek is, mivel mindegyikük a saját csapatát nevezte meg végső győztesnek, igaz, ezt akár úgy is vehettük, hogy csak a hazafias érzelmeket helyezték előtérbe, ha ez nem képzavar nők esetében. Az estélyi ruhás felvonulás során a kedvenc játékosok is terítékre kerültek, Miss Uruguay minden bizonnyal a defenzív stílust preferálja, ezért mondhatta Diego Luganót, a többiek azonban a támadókért vannak oda, így Kaká, Asamoah Gyan és Robben neve is elhangzott.

A rövid pózolás után következett az este izgalmasabb része, a lányok ugyanis mezre és sortra/melegítőre cserélték az estélyit, és a vb-sorsolásnak megfelelően büntetőket rúgtak egymásnak.

A negyeddöntők után Argentína, Spanyolország, Brazília és Ghána legszebbje folytathatta, a legtovább a spanyol és a paraguayi versenyző nyüstölte egymást, csak a harmadik körben dőlt el a párharcuk, és meglepetésre az első két lövést izomból a felső sarokba vágó (már amennyire a kapunak kinevezett ruhatartó állványra húzott ponyvának lehet felső sarka) dél-amerikai hölgy búcsúzott.

A helyszínen komoly létszámban megjelenő afrikai újságírók és fotósok támogatásától szárnyakat kapó Miss Ghána brazil ellenfelét is kipipálta, míg a másik ágon Higuaín női megfelelője higgadtabbnak bizonyult spanyol kolleganőjénél, így a fináléba egy afrikai és egy dél-amerikai szépség jutott. Az aranycsatában a tétnek megfelelően kicsit jobban megremegek a lábak, egy-egy gól után egy-egy rontás következett, majd Miss Argentína egy védés után értékesítette a meccslabdát.

Forrás: [origo]

A 20 éves Mae Strelkov a kupaátadás után az [origo] érdeklődésére elmondta, fiútestvérei révén szerette meg a focit, kedvenc játékosa Carlos Tévez, a szíve pedig a Boca Juniorsért dobog.

A Salta városából származó, 89-60-90-es paraméterekkel rendelkező Mae otthon idegenforgalmat tanul az egyetemen, és mellette fotómodellként dolgozik. Argentína szépségkirálynője kifejezetten kedveli az ellentmondásos megítélésű Maradonát, és nem hiszi, hogy bárki is meg tudná állítani a vébén eddig minden meccsét megnyerő válogatottat.

Forrás: --

Egy kupa tehát már Argentínába került, hogy a hölgyek között aratott részsiker után Messi és társai mire mennek a pályán, azzal kapcsolatban már szombaton okosabbak leszünk, amikor a kétszeres világbajnok dél-amerikaiak Németországgal találkoznak.