Halálos fenyegetéseket kapott a pszichopolip

Vágólapra másolva!
A Németország-Argentína vb-negyeddöntő után a vereség miatt csalódott argentin szurkolók megfenyegették a mérkőzés kimenetelét ismét helyesen megtippelő csodapolipot - írja az angol Telegraph című lap internetes kiadása.
Vágólapra másolva!

A negyeddöntő előtt Paul a német zászlóval ellátott tartályból vette ki a kagylót, ezzel jelezve, hogy hazája (egy oberhauseni akváriumban lakik) csapata fogja nyerni a mérkőzést. A választásnak súlya volt, hiszen Paul addig a német válogatott valamennyi mérkőzésének kimenetelét helyesen tippelte meg.

Most is így történt, a németek 4-0-ra kiütötték Argentínát, ezzel Paul alaposan magára haragította a dél-amerikai drukkereket.

Több halálos fenyegetést is kapott, ezekben rendre megfőzéssel fenyegetik. Egy argentin szakács, Nicolas Bedorrou a saját Facebook oldalán lépésről lépésre leírta, mit tenne a nyolckarú jóssal. "Levadásszuk, papírba csavarjuk, aztán kiklopfoljuk (szakszerűen!), hogy a húsa jó puha legyen. Végül lobogó vízben megfőzzük."

Gondozója, Oliver Walenciak szerint azonban Pault nem lehet ilyen könnyen megijeszteni.

"Mindig vannak, akik meg akarják enni a polipunkat, de ő nem egy félős fajta. Mi pedig azért vagyunk itt, hogy megvédjük. Túl fogja élni a világbajnokságot!"

Ezzel a döntéssel haragította magára Paul az argentinokat