Sneijder szerencséről, Tabárez problémákról beszélt

Vágólapra másolva!
Az uruguayi szövetségi kapitány szerint megérdemelten nyert Hollandia a világbajnokság első elődöntőjében, kollégája szerint fantasztikus, hogy 32 év után újra finálét játszhatnak.
Vágólapra másolva!

"Ma a győzelem volt a legfontosabb. Fantasztikus, hogy bejutottunk a döntőbe, 32 évet vártunk erre. Hihetetlen. Büszkék lehetünk erre, egy ilyen kis ország számára ez óriási eredmény" - lelkendezett Van Marwijk, a holland válogatott szövetségi kpiatánya.

Wesley Sneijder is boldogan nyilatkozott a meccs után, szerinte nagyon kemény meccset játszottak az uruguayiakkal, akik az utolsó percekben nagyon veszélyesek voltak. "Most már azonban mindent elfelejthetünk, mert döntősök vagyunk" - mondta az Internazionale középpályása. "A gólomnál szerencsém volt, a labda megpattant egy védőn, de borzalmasan örülök a tornán szerzett ötödik találatomnak" - mondta.

Az uruguayi edző, Oscar Tabárez nem tűnt túl szomorúnak a vereség után. "Elődöntőt játszottunk egy világbajnokságon, nagyon büszke vagyok a játékosaimra. Az ellenfél ma jobb volt, el kell fogadnunk a vereséget" - mondta a 63 éves tréner. "Voltak nehéz pillanataink, akadtak problémáink, de az utolsó pillanatokig küzdöttünk".

Már a folytatás is szóba került, Tabárez erre azt mondta, hogy még bizonytalan a sorsa, így erről még korai lenne beszélni.