Gallas Domenech-et okolja a leszereplésért

Vágólapra másolva!
William Gallas teljes egészében Raymond Domenech korábbi szövetségi kapitányt hibáztatja a francia válogatott kiábrándító szerepléséért a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon.
Vágólapra másolva!

"Domenech soha nem volt nyitott a véleményünkre. Nem hallgatott meg minket" - nyilatkozta a 32 éves védő, aki a franciák mindhárom vb-mérkőzésén kezdőként lépett pályára. Hozzátette, emiatt sok játékos nem is szólt a trénerhez.

Gallas szerint Domenech tehet arról is, hogy a futballisták sztrájkba léptek, miután a szakvezető hazaküldte a vele tiszteletlenül beszélő Nicolas Anelkát. Az Arsenal légiósa úgy véli, akkor a játékosok kiálltak csapattársuk mellett, ugyanis nem Anelka volt az, aki az eset után nem volt hajlandó rendezni a félreértést. Ezenkívül kiemelte, hogy közös döntés eredménye volt az edzés bojkottálása.

A francia válogatott új szövetségi kapitánya, Laurent Blanc nem kíván az üggyel foglalkozni és azt nyilatkozta, hogy a legjobb formában lévő játékosokat fogja beválogatni. A franciák legközelebb augusztus 11-én, Oslóban a norvégok ellen lépnek pályára barátságos mérkőzésen.