Fabregasra ráerőszakolták a Barca-mezt Puyolék

Vágólapra másolva!
Az Arsenal középpályása egy Barcelona-mezben ünnepelte a spanyol válogatott vb-győzelmét - írja az angol Sky Sports. Fabregasról hónapokig az a hír járta, hogy ősztől a katalán csapatban folytatja pályafutását.
Vágólapra másolva!

A Barcelona két védője, Carles Puyol és Gerard Piqué húzta rá a mezt a 23 éves középpályásra, miközben a csapat a többezres tömeg előtt ünnepelt.

Miután Fabregas szembesült vele, hogy egy másik csapat mezét viseli, próbálta tompítani a helyzet élét, az Arsenalban játszó csapattársainak ajánlva dél-afrikai sikerét.

"Ezt a győzelmet az Arsenal játékosainak, szurkolóinak, Arséne Wenger menedzsernek és a szakmai stábnak is ajánlom. Nagyon büszke vagyok rá, hogy az Arsenal játékosa lehetek. Ez a siker az övék is, és nagyon megérdemli a klub, hogy legyen egy világbajnok játékosa" - mondta Fabregas.

A középpályás ezzel mintegy válaszolt is Arséne Wengernek, aki a vb-győzelem után sms-ben gratulált játékosának.

"Rengeteg üzenetet kaptam, a telefonom teli van velük. Arséne Wengertől is kaptam egy sms-t, azt írt, "gratulálok, megérdemelted". Megköszöntem neki, és azt írtam, hogy ez az aranyérem az egész Arsenalé, azé a csapaté, amelyiknek köszönhetem, hogy ma itt tartok."

Fabregas a Barcelona akadémiáján nevelkedett, mielőtt 17 évesen a londoni csapathoz került volna. A világbajnokság előtt a Barcelona 30 millió fontos ajánlatot tett érte Wengernek, a francia menedzser és a klub vezetősége azonban visszautasította az ajánlatot.