Influenzajárvány a német válogatottnál

Joachim Löw, német fociválogatott, foci, foci-vb
BRAZIL, Fortaleza : Germany's coach Joachim Loew gestures during a Group G football match between Germany and Ghana at the Castelao Stadium in Fortaleza during the 2014 FIFA World Cup on June 21, 2014. AFP PHOTO/ PATRIK STOLLARZ
Vágólapra másolva!
Mats Hummels kezdte az Algéria elleni meccs előtt, mostanra további hét német játékos gyengült le egy nappal a franciák elleni vb-negyeddöntő előtt. 
Vágólapra másolva!

A csapatépítési feladatok, a posztok tisztázása mellett újabb feladattal szembesül Joachim Löw. A német kapitány hét embere produkál influenzás tüneteket. Egyelőre csak találgatni lehet, kikről lehet szó, a Bild Andreas Köpke kapusedzőre hivatkozva közölte, hogy az Algéria ellen csereként beállt Christoph Kramer az egyik beteg.

Löw nem ideges Forrás: AFP/Patrik Stollarz

Joachim Löw nem volt hajlandó többet elárulni a betegnévsorról, csak az okfejtésre vállalkozott. „A helyszínek közötti hőmérséklet-különbség, a sok utazás és a légkondicionáló berendezés az oka mindennek. Nem akarunk ezért drámázni, reméljük, javul a helyzet!” - mondta Löw egy nappal a Franciaország elleni negyeddöntő előtt.