Az október 23-ai események képekben

Október 23., 56-os megemlékezések, demonstráció, milla, tüntetések, Bajnai Gordon
Vágólapra másolva!
Beindult a politikai nagyüzem október 23-án Budapesten: Bajnai Gordon összefogást hirdetett a kormány ellen, és mindenkit vár a mozgalmába, Orbán Viktor pedig rövid beszédében kikelt a pénzvilág és a teszetosza uniós politika ellen. A Jobbik a Deák téren ünnepelt, majd fáklyával vonult fel, Gyurcsány pedig meghallgatta Bajnait. Tele volt a város rendőrrel, de csak egyetlen embert állítottak elő antiszemita bekiabálás miatt. Tekintse meg az eseményeken készült képeinket! Tudósításunkat itt találja meg!
Vágólapra másolva!

Fotó: Pályi Zsófia [origo]
Tarlós István főpolgármester beszédet tartott a Magyar Rádió előtt, külföldi megfigyelők és az omlásveszéllyel dacoló tömeg előtt, de ki lehet a titokzatos szépség Kocsis Máté oldalán? A képre kattintva galéria nyílik!

Fotó: Hirling Bálint [origo]
A kormány és a miniszterelnök mellett demonstráló Békemenet a Széna térről indult, egy maroknyi legyel szimpatizáns kíséretében. Délutánra a menet eleje a Parlamenthez érkezett, a vége az Alkotmány utcában rekedt, mert már nem férnek be a térre, közel 150 ezer ember gyűlt össze. Ide kattintva galéria nyílik!

Fotó: Mudra László [origo]
Feleannyian jelentek meg a Jobbik rendezvényén, mint tavaly. Ide kattintva galéria nyílik!

Fotó: Pályi Zsófia [origo]
Új mozgalmat hirdetett és korszakváltást sürgetett október 23-ai beszédében Bajnai Gordon, aki a Milla tüntetésén jelentette be, hogy visszatér a politikába. A képre kattintva galéria nyílik!