Tarifát csökkent a Pannon

A Pannon GSM 2003. szeptember 5-ével teljesen átalakítja számlás tarifacsomag-rendszerét. Az eddigi előfizetéseket felváltó csomagokat egységes percdíj- és kedvezménystruktúra jellemzi - áll a mobilszolgáltató [origo]-hoz eljutatott közleményében.

Ötven százalékban lebeszélhető havidíj, 30 másodperces számlázás és négyféle percdíj - ezek a Pannon GSM új számlás tarifacsomagjainak közös jellemzői. A telefonjukat munkaeszközként, folyamatosan használók számára kidolgozott Horizont Extra havidíja 2990 forint, a mobiljukon főleg magánbeszélgetést folytatók csomagjára, a Horizont Pluszra havi 2390 forintért, míg az elsősorban a mindenkori elérhetőséget megcélzó Horizont Bónuszra 1790 forintért fizethetnek elő az ügyfelek. Ezek a havidíjak mintegy egyharmaddal olcsóbbak az eddigieknél.

Ugyancsak csökkentek a Pannon GSM hálózatán belüli hívások költségei: itt percenként 59, 49 illetve 39 forint a díj, míg a csúcsidőn kívüli időszakban mindhárom előfizetéssel egységesen, perceként 24 forintért hívható a Pannon GSM hálózata. Az SMS-küldés díja ugyancsak megegyezik a három tarifacsomagban: másik Pannon GSM-telefonszámra éjjel-nappal 25 Ft, más belföldi mobiltelefonra 32,50 Ft, külföldre pedig 43,75 forint.

Szintén jelentős változás, hogy a Pannon GSM az eddigi másodperc alapú számlázásról áttér a hazai távközlési piacon elterjedtebb félperces egységekre. Akik nem kívánnak az új tarifacsomagokra átváltani, azok megtarthatják a korábbi díjcsomagjukat, így náluk továbbra is érvényben marad a másodperc alapú számlázás.

KAPCSOLÓDÓ CIKK