Magyarországon legnagyobb hagyománya a hódfarkú cserépnek van. A lombok közül ki-kivillanó, régi cseréppel fedett falusi, kisvárosi tetők tájba simuló képe generációknak jelenti ugyanazt: hazaérkeztünk.

Ám ez a kép sajnos mulandó. Minden tető felett eljár az idő, hiszen e szélsőséges időjárási hatásoknak legjobban kitett felületen az évtizedek igencsak nyomot hagynak. A jól megválasztott tetőcseréppel felújított tető viszont már messziről jelzi, hogy a lakók igényesek.

Korszerű, tartós, mégis eredeti megjelenésű cserépre van szükség, hiszen  felújításnál, vagy új ház építésekor egy hagyományostól eltérő stílusú új cseréppel  könnyen megbonthatjuk a környezet harmóniáját. Mit lehetne tenni?

Régi forma - új technológia

A Bramac új fejlesztésű Reviva tetőcserepe éppen erre született! A Bramac Revivával nemcsak a hagyományos formát elevenítjük fel, hanem egyben a legkorszerűbb védelmet is nyújtjuk házunknak. Hatékony esőelvezetése az építési költségeket is csökkenti: a praktikus, bal oldali vízhornyok sokkal hatékonyabban vezetik el a vizet, ezért elég kisebb átfedéssel, ritkábban rakni a sorokat.

Forrás: [origo]

Így jóval kevesebb tetőcserépre lesz szükség, ezáltal nemcsak jelentősen olcsóbb, de sokkal könnyebb is lesz a tető. A Bramac Reviva tetőcserép az egyedülálló Protector felülettel is készül, amely ötszörös védelmet nyújt a környezet károsító hatásai ellen, és tartósan megőrzi a fedés esztétikai értékét.

Összhangban a környezettel

A  Bramac Reviva tetőcseréppel fedett házakkal felelevenedhetnek gyermekkorunk kedvelt tetőformái, újjászülethetnek nagyapáink házai. Az elöregedett, műemléki jellegű tetők felújításánál, de a környezetükkel összhangban épülő új házak építésénél is minden adott lesz ahhoz, hogy megőrizzük a táj eredeti szépségét.

Forrás: [origo]

Ahogy Önnek, úgy nekünk is fontos, hogy minél harmonikusabban élhessünk együtt a természettel és kulturális értékeinkkel. A Bramac Reviva nem pusztán egy tetőcserép - sokkal inkább lehetőség. Éljünk vele!

(x)