Szélesebb együttműködés az Erste és az Union közt

Vágólapra másolva!
Magán-nyugdíjpénztári együttműködéssel bővült augusztustól az UNION Biztosító és az Erste Bank stratégiai megállapodása, amelynek lényege, hogy a biztosító értékesítési hálózatán keresztül is be lehet lépni az Erste Bank Országos Nyugdíjpénztárba - közölte a két társaság.
Vágólapra másolva!

A két osztrák tulajdonú pénzintézet ezzel immár négy területen - lakásfinanszírozás és biztosítás, gépjármű finanszírozás és casco, utasbiztosítás, valamint magán-nyugdíjpénztár - működik együtt. A társaságok Ausztriában és a közép-kelet-európai régió több országában évek óta együtt dolgoznak.

Magyarországon a stratégiai partnerség keretében az Erste Bank lakáshiteleihez UNION lakásbiztosítás kapcsolódik. A gépjármű-finanszírozás terén az UNION egyedi casco terméket kínál a bankfiókokban egyes Erste lízing termékekhez. Emellett a bank fiókjaiban tavaly óta elérhetők a biztosító utasbiztosítási csomagjai. Az idén augusztusban aláírt megállapodásnak köszönhetően immár magán-nyugdíjpénztári szolgáltatással is bővült az együttműködés.