Bővült a Premier Outlets Center

Vágólapra másolva!
 A Premier Outlets Center új, több egységből álló 6520 négyzetméteres területen 42 új üzletnek ad helyet, és újabb vezető márkák jelennek meg az outlet központ területén.
Vágólapra másolva!

A Raiffeisen Ingatlan Zrt. és a Miller Developments által fejlesztett biatorbágyi outlet 35 boltnak és 7 vendéglátó egységnek helyet adó területtel bővült. A Premier Outlets Center új márkái között szerepel a Timberland, a Triumph, a Marc Shoes, a Champion Sport, a Saxoo, a Devergo, a Cinque és a Park Avenue is. Az új boltok mérete 55 m2 és 395 m2 között változik.

A közeljövőben két új étterem is várja majd a látogatókat a harmadik fázis területén, és a következő hónapokban még további öt vendéglátóhely nyílik.

Az új ütemmel együtt a Premier Outlets Center összesen 23 420 négyzetméteren, 119 bolttal várja a látogatókat. A boltok 85 százalékát már elfoglalták a bérlők.

A Premier Outlets Center 530 új parkolóhellyel bővült, így összesen 1780 autó tud ingyenesen parkolni a központ területén. Az autós vásárlóknak az ugyancsak a közelmúltban átadott új bekötőút könnyíti meg a megközelítést: az M1-es autópálya 16-os lehajtójáról szinte közvetlenül jutnak a Premierbe a vásárlók.