Különleges vagyonkezelést kínál a Citibank

Vágólapra másolva!
Különlegesen egyedi vagyonkezelést kínál privátbanki és kisvállalati ügyfélkörének legjelentősebb tagjai számára a Citibank Zrt. szerdán indított Citigold Select szolgáltatása - jelentette be Devics Éva, a bank ügyvezető igazgatója.
Vágólapra másolva!

A szerdán megnyitott Citigold Select Center különlegessége, hogy a budapesti központon kívül a Citigroup világhálózatában is mindössze 11 ilyen ügyfélközpont található, köztük Szingapúrban, Japánban, Tajvanon, Hongkongban.

A központ célja, hogy a kiemelt partnerek számára naprakész információkat szolgáltasson a világ pénzpiacairól, a vezető tőzsdék indexeinek alakulásáról, a legjelentősebb befektetési alapok portfóliójáról.

Mivel számos kiemelt Citigold-ügyfélnek saját, sikeres vállalkozása van, olyan koncepciót dolgozott ki a bank, amely a kiemelt privátbanki ügyfelek mellett az üzletképes kis- és közepes cégeknek is vonzó befektetéseket ajánl - mondta Batara Sianturi, a Citibank elnök-vezérigazgatója.

A Citibank Zrt. privátbanki üzletágának jelenleg 5100 ügyfele van, az üzletág kezelt vagyona túllépi a 160 milliárd forintot, ezzel a hazai piacon a harmadik helyet foglalja el - mondta Devics Éva.

A teljes, mintegy 5000 fős privátbanki ügyfélkörből az első szakaszban 350-et szeretnének "átcsoportosítani" a Citigold Select ügyfélkörbe, 2008 végére pedig számukat 500-ra akarja a bank növelni.

A hozzávetőleg a banki ügyfélkörbe tartozó 10 000 kis- és közepes vállalkozásból (kkv) 200-zal foglakoznának a kiemelt partnereknek létrehozott ügyfélközpontban. A magánszemélyek legkevesebb 75 millió forintos, a kkv-k pedig 50 millió forintos portfólióval vehetik igénybe az egyedi, kiemelt szolgáltatásokat.