Bővítik a sárvári wellnessfürdőt

Vágólapra másolva!
Háromszáz millió forintból új hullámmedencével, rendezvényszínpaddal és játszótérrel bővült a sárvári gyógy és wellnessfürdő - tájékoztatta az MTI-t Kovács Anita, a gyógyfürdő marketing munkatársa szerdán.
Vágólapra másolva!

"Az elkészült medence vízfelülete 720 négyzetméter így a fürdő összes vízfelülete több mint 4300 négyzetméterre bővült, a fürdő területe összességében közel 1 hektárral nőtt" - mondta.

Hozzátette, hogy a kivitelezés kevesebb mint két hónapot vett igénybe, a vendégek a már a próbaüzem alatt is élvezhették az akár 80 cm magas hullámokat, melyek óránként indulnak három különböző hullámkép - tarajos-, kereszt-, erős hullám - formájában.

A 4 milliárd forintos beruházással, a Széchenyi-terv keretében 2 milliárd forint uniós támogatás mellett épült sárvári gyógyfürdőt 2002-ben adták át. A fürdő látogatottsága évente már meghaladja a 600 ezer főt.

Dénes Tibor Sárvár polgármestere az MTI-nek korábban elmondta: terveik szerint 2009-2010-ben 1 milliárd forintos európai uniós támogatással 3-3,5 milliárd forint értékű további fürdőfejlesztés valósulhat meg.