Túljelentkezés a világ legjobb állására

Vágólapra másolva!
Több százezer potenciális munkavállalót érdekel a világ legjobb állásaként hirdetett ausztráliai "szigetgondnoki" munka.
Vágólapra másolva!

Az állást bemutató weboldalt már az első napon olyan sokan keresték fel, hogy nem bírta a terhelést. Több százezren jártak a honlapon.

"Még vatikánvárosi és mongóliai látogatónk is volt" - mondta a munkát kínáló Queensland állami idegenforgalmi hivatal szóvivője szerdán. Voltak érdeklődők Hollandiából, Olaszországból, Kanadából és az Egyesült Államokból. Több amerikai jelentkező a washingtoni ausztrál nagykövetségre is elment, hogy személyesen adják be az álláspályázatát.

A Nagy Korallzátonyhoz tartozó Hamilton-sziget gondnokának alapvető feladatai közé a napozás, a tengerparti séta és a fürdőzés tartozik. A megbízás hat hónapra szól, a bér 22,2 millió forintnak megfelelő ausztrál dollár. Szolgálati lakásként a munkaadó egy luxusvillát biztosít. A turisztikai marketingakció nyertesével szemben támasztott egyetlen komolyabb követelmény, hogy vezessen blogot a szigeten töltött napjairól. Jelentkezni február 22-ig lehet az islandfreejob.com oldalon.