Áprilistól zárt végű a Raiffeisen Ingatlan Alap

Vágólapra másolva!
A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) csütörtökön jóváhagyta a Raiffeisen Ingatlan Alap 2009. április másodikával történő nyilvános, zártvégű, tőke- és hozamgarantált alappá alakulását, és a szabályozott piacra történő bevezetését.
Vágólapra másolva!

A PSZÁF jóváhagyása értelmében a Raiffeisen Ingatlan Alap 2009. április másodikától négyéves határozott futamidejű, tőke- és hozamgarantált zárt végű alappá alakul át.

A befektetési jegy visszaváltási megbízások leadására nyitva álló időszak utolsó napja 2009. március 25. A befektetési jegy vételi megbízások leadására nyitva álló időszak utolsó napja 2009. március 27.

A befektetési jegy visszaváltási megbízások elszámolásának napja 2009. március 30. A befektetési jegy visszaváltási megbízások pénzügyi rendezésének utolsó napja 2009. április elseje. Az átalakulás napja: 2009. április másodika.

Az átalakuláshoz készített tájékoztató és annak mellékletét képező kezelési szabályzat letölthető az alapkezelő és a forgalmazók honlapjáról vagy megtekinthető a forgalmazók forgalmazásban résztvevő fiókjaiban.