Miért érdemes EDF Energiára váltani?

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Egyrészt, mert az EDF Energia Hungária Kft. Európa első számú energiapiaci vállalata, az EDF 55 éves tapasztalatával a háttérben bátran néz szembe az új piaci környezet kihívásaival, és célja, hogy versenyképes ajánlatokat adjon üzleti ügyfeleinek. Másrészt, mert minőségi szolgáltatásai révén hozzájárul partnerei hosszú távú elégedettségéhez és eredményességéhez, valamint fontosnak tartja fogyasztói energiafelhasználási igényeinek optimalizálását. Emellett egyenlő és megbízható módon szolgáltatja a nélkülözhetetlen villamos energiát, és partnerkapcsolatiban kiemelt szerepet játszik a tisztesség.

A szegedi székhelyű EDF Energia Hungária anyavállalata a világ egyik legnagyobb villamosenergia-ipari vállalata, a francia EDF csoport, amely integrált tevékenységet folytat az energiatermelés, -szállítás, -szolgáltatás, -kereskedelem, valamint a trading és az energetikai szolgáltatások területén. Az EDF 4 kontinens több mint húsz országában, több mint 38,1 millió fogyasztó villamosenergia-ellátását biztosítja. A csoport célja, hogy energiát termeljen és értékesítsen, fokozott figyelmet fordítva a környezetvédelemre, az energiagazdálkodásra és a megújuló energiák fejlesztésére.

Az EDF Energia Hungária Kft. a villamosenergia-értékesítés, a kereskedelmi tevékenység, a mérlegkör felelősi tevékenység és az egyedi szolgáltatások mellett a következő teljes ellátás alapú szerződéseket kínálja üzleti ügyfelei számára: MONO ECO, DUÁL ECO, EDF BASIC illetve EGY DÍJAS FIX. Termékeinkről további információt ezen az oldalon olvashat.

Termékeinkről további információt ezen az oldalon olvashat