Egyetemistákat szponzorál a sörgyár

Vágólapra másolva!
Átadta "A jövő fiatal vállalkozója" díjakat a Dreher Sörgyár. A három díjazott összesen hétmillió forint kezdőtőkével indíthatja el vállalkozását, amihez hat hónapos szakmai tanácsadást is kapnak.
Vágólapra másolva!

Az idei pályázat fődíját, a hárommillió forintos kezdőtőkét és hat hónapos tanácsadást Vincze Viktor, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem hallgatója nyerte el. Ötlete, az úgynevezett SOM (System On Module) forradalmasíthatja különböző helyszíneken (otthon, biztonságtechnika, orvosi diagnosztika) alkalmazott eszközök működését. A technikai újdonság a pályázó által végzett piackutatás eredményeire alapozva egy, a magyar piaci igényeknek tudásban és árban is megfelelő, saját tervezésű modul.

Vincze Viktor mellett Bruder Márton megújuló energia hasznosítás pályázatával, Vázsonyi Miklós pedig egy innovatív rehabilitációs eszköz ötletével győzött.

Forrás: MTI

A Dreher Sörgyár tavaly októberben negyedik alkalommal hirdette meg "A jövő fiatal vállalkozója" pályázatot, amire bármelyik magyarországi felsőoktatási intézményben tanuló hallgató jelentkezhetett. A pályázat első három helyezettje az összesen hétmillió forintos díjazás mellett hat hónapos jogi, adóügyi és könyvviteli szakmai tanácsadásban is részesül.