Kulcsrakész informatika? Fejlesszen beruházás nélkül!

Vágólapra másolva!
A T-Systems Virtualoso szolgáltatásai havidíjas konstrukcióban, tervezhető költségek mellett kínálnak megoldást a modernizációs kihívásokra. 
Vágólapra másolva!

A gazdasági válság költségeik átgondolására ösztönzi a gazdálkodó szervezeteket, ugyanakkor a versenyelőny megszerzése és megtartása, a kritikus üzleti adatok és folyamatok kezelése elengedhetetlenné teszi az infokommunikációs infrastruktúra fejlesztését is. Cégvezetők és döntéshozók gyakran szembesülnek költségoptimalizálás kontra fejlesztés kérdésével, és ez különösen markánsan jelentkezik a kis- és középvállalatoknál.

Ezt felismerve fejlesztette ki a T-Systems Virtualoso szolgáltatásait, melyek segítségével a cégek beruházási költség és forráslekötés nélkül, havidíjas konstrukcióban juthatnak korszerű üzleti alkalmazásokhoz és megoldásokhoz. Melyek a legújabb Virtualoso szolgáltatások, és hogyan könnyítik meg az Ön cégének életét?

Elege van az elmulasztott hívásokból és az elvesztett ügyfelekből? A Virtualoso VoiceCenter rugalmasan alakítható hívásmenedzselő rendszer, melynek segítségével hatékonyan kezelheti a bejövő hívásait, azokat az illetékes kollégáihoz irányíthatja. A szolgáltatás számos kényelmi funkciót is nyújt, többek között internetről elérhető, grafikus kezelőfelületet, testre szabható telefonos hangmenüt, hívásrögzítést, részletes online statisztikát.

Kommunikáljon ügyfeleivel sms-ben! A Virtualoso SMS segítségével könnyen kezelhető webes felület használatával küldhet és fogadhat tömeges sms-t. Nagy hatékonysággal, kis költségráfordítással, ugyanakkor személyre szólóan is eljuttathatja fontos üzeneteit partnereinek, ügyfeleinek, vagy akár munkatársainak. Ideális megoldás kiterjedt ügyfélkörrel, törzsvásárlóval rendelkező cégek, vállalkozások bevételt növelő akciós felhívásainak gyors és pontos célba juttatásához.

Utazási költségek nélkül szeretné lebonyolítani tárgyalásait? A Virtualoso Meeting telefonkonferencia szolgáltatással számítógépe segítségével virtuális tárgyalót alakíthat ki, azaz telefonkonferenciát kezdeményezhet a különböző helyszíneken ülő munkatársaival vagy üzleti partnereivel. Emellett a konferencia résztvevői megoszthatják számítógépük képernyőjét is, így még hatékonyabb a közös munka, és gyorsabb a döntéshozatal.

A belső adatok és információk szakszerű tárolása és védelme ma már létfontosságú minden vállalkozás életében. A Virtualoso Server szolgáltatás az Ön cégének igényeihez igazítható, rugalmas rendszer, amely teljes körű megoldást kínál a biztonságos adattárolásra. A kiemelkedően magas rendelkezésre állás mellett az Ön vállalata rendszergazdájának is lehetősége van arra, hogy a nap bármely szakában figyelje a szervereket.
A kritikus adatállományok elvesztése vagy sérülése jelentős üzleti kockázat. A Virtualoso BackUp online archiválási rendszer segítségével biztonságos adatparki környezetben archiválhatja a saját telephelyen működő szerverének vagy számítógépének adatait. Így nyugodtan aludhat, mert egy esetlegesen bekövetkező adatvesztéskor a hiányzó vagy sérült állományok visszaállíthatók.

Milyen további előnyökkel járnak a Virtualoso szolgáltatások? Tényleges használaton alapuló számlázás, a szolgáltató által nyújtott teljes körű karbantartás, adattárolás, hibajavítás, magas fokú vírusvédelem, folyamatosan frissített, legális szoftverek - és természetesen 24 órás szakértői támogatás, hogy mindig legyen kihez fordulni.

Mint az üzleti életben sokszor, a siker egy jó döntésen múlik. A T-Systems örömmel ajánlja fel szakértelmét és szolgáltatásait az Ön cégének, vállalkozásának is. Tartson velünk!