Vállalkozókat képeznek a virtuális térben

Vágólapra másolva!
Virtuális Kampusz néven közös online vállalkozásmenedzsment mesterképzést hoz létre négy nyugat-európai felsőoktatási intézmény és a Budapesti Gazdasági Főiskola. A projektben résztvevő országok tapasztalatai, a helyi piacok jellegzetességei alapján összeállított digitális tananyag 2007 óta készült.
Vágólapra másolva!

A Budapesti Gazdasági Főiskola (BGF) kezdeményezésére fogott össze az angliai Essex Business School, a németországi University of Wismar, valamint a franciaországi ESCEM és Université Paris Ouest - Défense, hogy közös kis- és középvállalkozói mesterképzést hozzanak létre.

A Virtuális Kampusz online vállalkozásmenedzsment-képzés során a hallgatók ismereteket szereznek a projektben résztvevő nemzetek eltérő vállalkozói kultúrájáról, piaci jellegzetességeikről, így felkészülhetnek arra, hogy határokon átnyúló kis- és középvállalkozásokat hozzanak létre és működtessenek sikeresen.

A négynyelvű, online tananyag moduljai beépülnek az egyes intézmények képzéseibe, a projekt középtávú célja pedig, hogy a képzést elvégző hallgatók a partnerintézmények közös, egymás által is elismert diplomáját vehessék majd kézbe - írja az Eduline.hu.