Lelkiző ivócimborát kínál bérbe egy ukrán cég

Vágólapra másolva!
Maximum 150 hrivnyáért, vagyis négyezer forintért bárki bérelhet alkalmi ivócimborát egy kelet-ukrajnai cégtől - közölte kedden az AFP. A cég szerint a bérelt barát bármiről kész beszélgetni, a politikától kezdve egészen a művészetekig.
Vágólapra másolva!

Egy eddig esküvőket és születésnapi bulikat szervező ukrán cég újításként bérbe vehető "ivócimbora-szolgáltatást" indított. Julia Pejeva, a vállalkozás vezetője szerint a néhány napja elindított szolgáltatás iránt máris hatalmas az érdeklődés.

"Minden munkatársunk képzett, akit erre a feladatra vállalkozik nálunk: tudnak gitározni, énekelni, szavalni, inni, és beszélgetni bármiről. Ha ma azt igényli az ügyfél, hogy másnap a Faustról beszélgessen vele a cimbora, akkor ez sem gond"- mondta a "Kedves Tündér" nevű vállalkozás vezetője.

Julia Pejeva szerint sokan nem akarnak bánatukkal pszichológushoz, paphoz vagy akár családtagjaikhoz fordulni, inkább egy idegennek mesélik el, mi nyomja a lelküket, mert az kényelmesebb, és kockázatmentes. Pejeva szerint senkit nem akarnak ivászatra ösztönözni, és hangsúlyozta, hogy nem arra vállalkoznak, hogy randevúkat szervezzenek.