Demján Sándor maradt a vállalkozói szövetség élén

Vágólapra másolva!
Teljes tisztújítást tartott a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége, de az elnök továbbra is Demján Sándor maradt.
Vágólapra másolva!

Május 12-én Esztergomban tartotta soros küldöttgyűlését a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) A napirendi pontok között szerepelt az elmúlt évek tevékenységének értékelése, az elkövetkező időszak szövetségi stratégiája, valamint a gazdasági beszámolók és előirányzatok elfogadása. A csütörtöki küldöttgyűlésen teljes tisztújítást tartottak. Egyhangú szavazással újabb öt évre Demján Sándort választotta ügyvezető elnöknek a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) tisztújító küldöttgyűlése - közölte a VOSZ pénteken. A küldöttgyűlés a szövetség ellenőrző bizottságának elnökévé ismételten Bartha Ferencet, a Gránit Bank elnökét, alelnökévé újra Gláser Tamást, a Magyar Védjegy Egyesület ügyvezető elnökét választotta.


Az ügyvezető elnökség tagja lett Ádám Imre, a VOSZ Borsod megyei szervezetének elnöke, Beck György, a Vodafone Magyarország Zrt. elnök-vezérigazgatója, Czomba Csaba, a VOSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei szervezetének elnöke, Csányi Sándor, az OTP Nyrt. elnök-vezérigazgatója, Csicsáky Péter, a Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. elnök-vezérigazgatója, Gablini Gábor, a Gépjármű-márkakereskedők Országos Szövetségének elnöke, Krisán László, a KA-VOSZ Zrt. vezérigazgatója, Lepsényi István, a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft vezérigazgatója, Lits József, a VOSZ Jász-Nagykun-Szolnok megyei Szervezetének elnöke, Radács Ferenc, a VOSZ Közép-magyarországi Regionális Szervezetének tiszteletbeli elnöke, Tardos János, a Reálsas Kft. ügyvezető igazgatója, a VOSZ gazdaságpolitikai bizottságának titkára, Tolnay Tibor, a Magyar Építő Zrt. elnök-vezérigazgatója, Versegi János, a VOSZ Bács-Kiskun megyei szervezetének elnöke és Wáberer György, a Wáberer Holding Zrt. elnök-vezérigazgatója.

Az ügyvezető elnökség a szövetség soros elnökévé - 1 éves időtartamra - Tardos Jánost választotta.