A volt Postabank-vezér, Princz Gábor szállodát építene Győrben

Vágólapra másolva!
Egy győri belvárosi hotel építésében vállalna szerepet Princz Gábor, a Postabank egykori, jogerősen pénzbüntetésre ítélt vezetője. Princz nem nyilatkozik a tervről, melyben értesülésünk szerint nem tulajdonos, hanem tanácsadó lenne.
Vágólapra másolva!

Szállodát akar építeni Győrben Princz Gábor, a Postabank egykori elnök-vezérigazgatója - írta a napokban a Gyorplusz.hu. A városi portál szerint az egykori bankvezető a Bécsi kapu téren, a régóta nem üzemelő Vaskakas étterem és a mellette lévő épület felújításával alakítana ki hotelt. Az [origo] telefonon elérte Princz Gábort, de ő nem akart nyilatkozni a portál értesüléséről.

Névtelenséget kérő, a fejlesztésben részt vevő forrásoktól egymásnak ellentmondó információkat kaptunk arról, hogy mennyire biztos a terv megvalósulása. Egyikük szerint konkrét fejlesztési terv még nincs, csak egy ötlet, és a Gyorplusz.hu cikkében említett ingatlan is csak egy a lehetőségek közül. Másik forrásunk szerint ugyanakkor már készült egy építészeti vázlatterv a Vaskakas étterem épületére, és már folynak a tárgyalások a tulajdonosával, amely egy meg nem nevezett budapesti cég.

Princz Gábort a Legfelsőbb Bíróság 2009 szeptemberében jogerősen 3,6 millió forint pénzbüntetésre ítélte a kilencvenes évek közepe óta húzódó Postabank-ügyben.