Újabb afrikai fejlesztésekre készül a magyar Onlinet Group

Vágólapra másolva!
Az elmúlt néhány hónapban öt új kereskedelmi partnerrel kötött szerződést a magyar Onlinet Group, amelynek fő célkitűzése, hogy minden afrikai országban legyen legalább egy kereskedelmi képviselője.
Vágólapra másolva!

Az IT rendszerek fejlesztésével és kereskedelmével foglalkozó Onlinet Group folytatja évek óta tartó terjeszkedését Afrikában. A cégnek idén júliusban szerződései voltak az IT- és technológiai szektor területén Egyiptomban, Ugandában, Marokkóban és Tanzániában. Ruandában több állami kórházban telepítettek ügyfélirányító rendszereket.

A garázscégből indult, mára számos országban jelen lévő vállalat célkitűzése, hogy az Onlinet márkanév és termékei a közeljövőben meghonosodjanak az afrikai kontinensen. "Az elmúlt néhány hónapban az új kutatási és vásárlási eszközeinknek köszönhetően öt új kereskedelmi partnert szereztünk az afrikai kontinensről, így Szenegálban, Zimbabwéban, Marokkóban, Ghánában és Egyiptomban is jelen van már az Onlinet. További célunk az, hogy minden afrikai országban legyen legalább egy kereskedelmi képviselőnk" - írja a cég közleménye.