Magyar Nemzet: Egereket találtak két Tescóban

Vágólapra másolva!
Az érdi és a budaörsi Tescóban is egeret találtak a vásárlók az élelmiszerek között - írja a pénteki Magyar Nemzet. A hipermarketlánc tájékoztatása szerint az egerek a raklapok között megbújva jutnak be az áruházba, így minél nagyobb az áruforgalom, annál nagyobb a veszélye a felbukkanásuknak.
Vágólapra másolva!

Újra megjelentek az egerek több Tesco-áruházban; a rágcsálókat a vásárlók fényképei igazolják - írja a pénteki Magyar Nemzet. A lap egyik olvasója az érdi Tesco zöldségosztályán, egy másik pedig a budaörsi Tesco tejtermékei között fotózott le egereket.

A lapnak a hipermarketlánc azt mondta, hogy a rágcsálók és egyéb kártevők általában áruk között megbújva, raklapon jutnak a raktárakba, így minél nagyobb az áruforgalom, annál nagyobb a veszélye a felbukkanásuknak.

Azt mondták, hogy a Tesco minőségbiztosítási szakemberei tisztában vannak ezzel, ezért fokozottan ellenőrzik, hogy észlelnek-e kártevőkre utaló nyomokat. Amennyiben ilyet találnak, soron kívüli irtást kérnek szerződéses partnerüktől, aki ezt 24 órás határidőn belül elvégzi.