Bevált embereit viszi a MÁV-hoz az új elnök-vezérigazgató

Vágólapra másolva!
Dávid Ilona hivatalosan csak szerdán mond le a GYSEV vezérigazgatói posztjáról, de hétfőtől már lecserélte a MÁV két legfontosabb vezetőjét. Az új vasúti vezető a Magyar Nemzet szerint megtartja a GYSEV elnöki posztját, és a MÁV-hoz is az osztrák-magyar cégtől igazol vezetőket. 
Vágólapra másolva!

Bár még csak megbízással vezeti a MÁV-ot, Dávid Ilona elnök-vezérigazgatói posztjának várományosa máris lecserélte a két legfontosabb vasúti vezetőt - írta keddi számában a Magyar Nemzet, a vasúttársaság belső hírlevelére hivatkozva. Dávid a lap szerint a GYSEV szerdai közgyűlésén mond le az osztrák-magyar vasúttársaság éléről, de az igazgatóság elnöki posztját továbbra is megtartja.

Dávid Ilona a MÁV-hoz is a GYSEV-től visz vezetőket: hétfőtől Pál László lett az általános vezérigazgató-helyettes, Ungvári Csaba pedig a személyszállító vasút, a MÁV-Start első számú vezetője. A Magyar Nemzet pontosan meg nem nevezett forrásból származó értesülése szerint a két felsővezető váltását további személycserék sorozata követheti rövid időn belül a MÁV-csoport cégeinél.