Adóellenőrök lepték el a magyar szexóriást

Vágólapra másolva!
A Docler Holding kommunikációs felelőse az [origo]-nak megerősítette, hogy hajnal óta ellenőrzik számítógépeiket a NAV ellenőrei. Azt egyelőre nem tudni, mit keresnek. A cég zászlóshajója a világ egyik legnagyobb szexoldala. A Docler Holding esti közleménye szerint az ellenőrök nem vittek el számítógépeket és szervereket az irodaházból.
Vágólapra másolva!

"A biztonsági szolgálat hajnalban jelezte, hogy adóellenőrök jelentek meg a cégnél" - mondta az [origo]-nak Nemes Tamás, a Docler Holding kommunikációs felelőse. Elmondta, hogy az internetes tartalomfejlesztéssel foglalkozó cég háromemeletes irodaházában jelenleg is mintegy száz ellenőr tartózkodik, a számítógépeket ellenőrzik.

"Azt egyelőre nem közölték velünk, hogy mit keresnek" - mondta Nemes Tamás. A Docler Holding internetes tartalomfejlesztéssel foglalkozik, de szexuális tartalmú és jóslással foglalkozó portálok is az érdekeltségébe tartoznak - írta a hírt először közlő Magyar Nemzet Online.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal bűnügyi szóvivője megerősítette, hogy az adóellenőrök a helyszínen vannak, de további részleteket nem közölt.

Nincs meglepő abban, hogy a magyar adóhatóság ellenőrzést tartott az irodaházunkban, miután a Docler Holding mintegy 40 vállalatból álló, több mint 600 főt foglalkoztató cégcsoport, amely a legnagyobb adófizetők közé tartozik Magyarországon - közölte az adóellenőrzésről a Docler Holding. A cég szerdai esti közleménye szerint az ellenőrök a Docler Holding egyik vállalata iránt érdeklődtek. Informatikai eszközöket, számítógépeket, szervereket a NAV munkatársai nem vittek el az irodaházunkból - olvasható a közleményben.

A Docler tulajdonosa és vezetője Gattyán György, aki a Napi Gazdaság leggazdagabb magyarokat listázó kiadványa szerint az 5. leggazdagabb magyar, becsült vagyona 98 milliárd forint. A kiadvány szerint bár a Doclernek számos új befektetése van, a cég "zászlóshajója továbbra is a felnőtt-tartalmat szolgáltató Livejasmin.com".