Túró Rudi-utánzatot visz Ausztriába a Spar

mizo schoko milch sticks
Vágólapra másolva!
Huszonöt osztrák boltban vezetik be a Mizo Schoko-Milch Stickset. Lesz kóstoltatás is, három hónapig tesztelik a piacot.
Vágólapra másolva!

Osztrák boltjaiban is árulni kezdi a Sole-Mizo Túró Rudi-szerű termékét a Spar. "A Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. kezdeményezésére a Sole-Mizo Zrt. és a Spar Ausztria szakemberei közösen fejlesztették ki azt az egyedi receptúrát, melynek alapján a napokban megkezdődött a jellegzetes hungarikum ausztriai exportja" - írja az Élelmiszer Online.

Forrás: Spar

A Túró Rudi-utánzat háromdarabos csomagolásban Mizo Schoko-Milch Sticks néven kerül az osztrák boltokba. A termék forgalmazását 25 Eurospar és néhány Spar szupermarket kezdte meg Graz környékén, de Stájerország valamennyi Spar egységében belistázásra került - írja a lap. A Spar Ausztria üzleteiben kóstoltatási akciókat is szerveznek. A Sole-Mizo és a Spar három hónapos tesztidőszakot határozott meg a termék bevezetésére, és az ez alatt szerzett tapasztalatok alapján döntenek majd a folytatásról.

A Sole-Mizo készíti a Spar számára a Spar Rudit. A [origo] gasztro rovata, a Táfelspicc nemrég Túró Rudi-tesztet végzett, hogy kiderüljön, fel lehet-e ismerni vakon az eredeti, pöttyös Túró Rudit.